Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Proč nakoupit u nás

Více než 20 let zkušeností s navigacemi a chytrými hodinkami

Rádi pomůžeme a poradíme

Vlastní kamenná prodejna, servis a sklad v Brně

Produkty sami testujeme a používáme

Firmám poskytujeme stejné podmínky a péči jako fyzickým osobám

Prodejem to pro nás nekončí

Možnosti dopravy a platby

Osobní odběr v Brně zdarma

Doprava zdarma od 3.000 Kč

PPL, PPL Parcelshop a Parcelbox, Zásilkovna a Česká pošta

On-line platba kartou

Platba v hotovosti nebo kartou na prodejně

Platba na dobírku nebo bankovním převodem

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar František B.
22.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlé vyřízení objednávky Perfektni komunikace
Avatar Petr H.
01.01.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super komunikace .. naprosta spokojenost..
Avatar David Č.
11.09.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Rychlost doručení Mají skladem
Celkový názor:
Doporučuji, rozhodně zde zase nakoupím...
      Garmin quatix 7X Sapphire Solar, Titan/ Titanium Band
      Garmin quatix 7X Sapphire Solar, Titan/ Titanium Band
      Garmin quatix 7X Sapphire Solar, Titan/ Titanium Band
      Garmin quatix 7X Sapphire Solar, Titan/ Titanium Band
      Garmin quatix 7X Sapphire Solar, Titan/ Titanium Band
      Garmin quatix 7X Sapphire Solar, Titan/ Titanium Band
      Garmin quatix 7X Sapphire Solar, Titan/ Titanium Band
      Garmin quatix 7X Sapphire Solar, Titan/ Titanium Band
      Garmin quatix 7X Sapphire Solar, Titan/ Titanium Band
      Garmin quatix 7X Sapphire Solar, Titan/ Titanium Band

      Garmin quatix 7X Sapphire Solar, Titan/ Titanium Band

      28 790 Kč
      s DPH
      Dodání 2 - 3 pracovní dny
      • safírové sklíčko (se solárním nabíjením)
      • nejen jachtařské hodinky
      • velký barevný displej 1,4"
      • hmotnost: 89g se silik.řemínkem
      • podpora Bluechart® námořních map (není součástí balení)
      • výdrž baterie: až 578 hod. (GPS), až 1 rok v úsporném režimu
      • bezdrátové připojení: ANT+, Bluetooth
      • 3-osý kompas, gyroskop, barometrický výškoměr, akcelerometr, teploměr
      • vodotěsné provedení do 10 ATM
      Množství

      Chytré jachtařské GPS hodinky se solárním dobíjením Garmin quatix® 7X PRO Solar nabízí důležité funkce na loď a unikátní kombinaci chytrých, sportovních, outdoorových a zdravotních funkcí. Společně s vysokou odolností a dlouhou výdrží jsou ideálními hodinkami pro celoroční využití.

      • vysoká odolnost a dlouhá výdrž (až 37 dní na 1 nabití v režimu smartwatch)
      • prodloužená výdrž baterie díky sklíčku se solárním dobíjením
      • Muž přes palubu, alarm utržení kotvy, regatové stopky a další jachtařské funkce
      • plnohodnotné duální ovládání s pomocí klasických tlačítek i dotykového displeje
      • předehrané topografické mapy a možnost dohrání podrobných námořních map
      • chytré funkce, včetně plateb Garmin Pay, zobrazení SMS zpráv a volání
       

      DLOUHÁ ŽIVOTNOST BATERIÍ
      Vnitřní dobíjecí lithiová baterie umožňuje až 16 dní provozu v režimu chytrých hodinek, 42 hodin v režimu GPS a až 60 hodin v režimu úspory baterie UltraTrac™.

      ODOLNÉ A VÝKONNÉ
      Chloubou hodinek je vysoce jasný AMOLED displej s průměrem 1,3″ a možností trvalé viditelnosti. Displej je krytý odolným, safírovým sklíčkem. Luneta hodinek je chráněná odolnou, DLC povrchovou úpravou.

      DUÁLNÍ OVLÁDÁNÍ
      Hodinky používají plnohodnotné tlačítkové ovládání, které je přesné a jisté i ve vodě nebo nízkých teplotách. Tlačítka nově doplňuje i dotykový displej, který je možné kdykoliv aktivovat a deaktivovat. Dotyk je skvělý například pro ovládání mapy.

      PROPOJENÍ S NÁMOŘNÍ ELEKTRONIKOU
      Hodinky quatix® 7 PRO Sapphire můžete propojit s vybranými námořními plottery Garmin a sledovat nebo dokonce ovládat vybrané funkce, jako je zoom mapy, rozvržení zobrazení, hudební systém Fusion®, autopilot a další.

      OVLÁDÁNÍ AUTOPILOTA
      Díky propojitelnosti hodinek s autopilotem Garmin máte po propojení možnost pomocí hodinek řídit loď nebo aktivovat navigaci po trase, když zrovna nejste v dosahu kormidla.

      AUDIO PROPOJENÍ S FUSION-LINK™
      Díky Connect IQ aplikaci Fusion-Link™ , která je v hodinkách předinstalovaná, máte možnost propojit hodinky s hudebním námořním systémem Fusion a ovládat hlasitost nebo přehrávání hudby.

      STREAMOVÁNÍ DAT
      Po připojení hodinek Garmin quatix® 7 PRO Sapphire ke kompatibilní elektronice na lodi můžete přímo na zápěstí sledovat data, jako je například hloubka vody, otáčky motoru, rychlost a směr větru a další.

      UPOZORNĚNÍ A ALARMY
      Hodinky Garmin quatix® 7 PRO Sapphire mají k dispozici námořní alarmy a dokážou upozorňit například na bezprostřední změny přílivu a odlivu, utržení kotvy a další důležité stavy během pobytu na lodi.

      OZNAČOVÁNÍ TRASOVÝCH BODŮ
      Když chcete uložit důležité místo na vodě, nemusíte hned běžet ke kormidlu. Trasové body můžete do chartplotteru ukládat i pomocí hodinek.

      FUNKCE GARMIN SAILASSIST™
      Účastníte se regatových závodů? Hodinky vám pomohou nejen se správným načasováním startu, ale dokážou start i vizualizovat. Vytvořte si virtuální startovní linii a nechte hodinky, aby vás dovedly ve správný okamžik a ve správném kurzu na linii stratu. K dispozici je také asistent křižování, který vám pomůže s taktikou plavby.

      PODROBNÉ NÁMOŘNÍ MAPY
      Hodinky Garmin quatix® 7 PRO Sapphire podporují podrobné námořní mapy edice Garmin BlueChart G3 s mapovými podklady ze zdrojů firmy Navionics®.

      PODROBNÉ TOPO MAPY
      Stáhněte si do paměti hodinek podrobné mapy TopoActive. Bezplatně máte k dispozici mapy z celého světa. Pomocí Wi-Fi® připojení můžete snadno instalovat a aktualizovat mapy a software i bez přítomnosti počítače.

      MAPY GOLFOVÝCH HŘIŠŤ
      Podrobné mapy golfových hřišť CourseView obsahují více než 42.000 golfových hřišť z celého světa. Na hřišti hodinky zobrazí vzdáleností ke greenu/jamce, překážkám a další důležité informace.

      LYŽAŘSKÉ MAPY SKIVIEW™
      Předinstalované mapy SkiView obsahují zákres a obtížnost sjezdovek ve více než 2000 ski resortech na celém světě. Hodinky navíc obsahují speciální lyřařské funkce s automatickým zaznamenáváním a vyhodnocením jízdy na lyžích.

      SATELITNÍ PŘÍJEM
      Moderní GPS/GLONASS/Galileo satelitní přijímač dokáže přesně a spolehlivě zaměřit a zaznamenat pozici i v náročném prostředí s omezeným výhledem na oblohu, kde by starší, samostatné GPS přijímače měly problémy.

      MULTI-BAND GPS PŘIJÍMAČ
      Hodinky jsou vybavené novou generací multiband GPS přijímače, který dosahuje významně vyšší přesnosti při určování pozice uživatele. Nový přijímač dosahuje také výrazně lepší výsledky v místech s omezeným výhledem na oblohu.

      KOMPAS, BAROMETR, VÝŠKOMĚR
      Navigaci v terénu vám usnadní snímače ABC – výškoměr (Altimeter) pro zjištění nadmořské výšky, barometr (Barometer) pro sledování změn počasí a tříosý kompas (Compass). Všechny senzory je navíc možné automaticky nebo manuálně kalibrovat.

      VŠESTRANNÉ SPORTOVNÍ VYUŽITÍ
      K dispozici jsou přednahrané profily aktivit pro běh, jízdu na kole, plavání, lyžování, golf, turistiku, veslování, lezení na stěně a další. Každý sport využívá svůj sportovní profil se samostatným nastavením obrazovek, funkcí a režimu spotřeby.

      SURFOVÁNÍ NA VLNÁCH
      Připravte se na vlny. Hodinky quatix jsou kompatibilní s aplikací Surfline Sessions™. Aplikace vytváří video každé vlny, kterou při surfování zachytíte na kameru Surfline®2. Na videa se můžete podívat později a díky předplatnému Surfline Sessions zjistíte, jak jste si vedli.

      METRIKY VÝKONU
      K dispozici jsou pokročilé metriky tréninku, jako je například dynamika běhu, VO2 Max, stav aklimatizace podle teploty a nadmořské výšky, regenerační asistent, tréninkový efekt, vyhodnocení týdenní a měsíční tréninkové zátěže a další.

      REGENERAČNÍ ASISTENT
      Po každém tréninku vidíte, jak dlouho je třeba regenerovat, než budete připraveni na další náročný výkon. Tato funkce zohledňuje intenzitu tréninku i další faktory, jako je stres, denní aktivita nebo spánek.

      MĚŘENÍ TEPU NA ZÁPĚSTÍ
      Hodinky nepřetržitě měří a vyhodnocují data o vašem srdečním tepu3. Kromě tepu měří i další hodnoty, jako je variabilita srdečního tepu nebo míru okysličení krve.

      MONITORING SPÁNKU
      Získejte záznam fází lehkého a hlubokého spánku a spánku ve fázi REM. Vše můžete sledovat na hodinkách i v aplikaci Garmin Connect na vašem telefonu.

      MONITORING ZDRAVOTNÍCH FUNKCÍ
      Celodenní měření srdečního tepu s vyhodnocením klidového tepu, variability srdečního tepu, okysličení krve, zatížení organizmu, tělesné energie Body Battery, délky a kvality spánku a dalších veličin, které poslouží jako motivace ke změně životního stylu.

      CHYTRÁ OZNÁMENÍ
      Na hodinkách můžete sledovat příchozí e-maily, textové zprávy a upozornění ze spárovaného smartphonu. Hodinky jsou kompatibilní s telefony Android i iOS.

      PLATBY GARMIN PAY™
      Zadejte svou platební kartu do hodinek a využijte bezkontaktních plateb Garmin Pay. (Seznam bank, které podporují platby Garmin Pay.)

      HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ
      Stáhněte si skladby a seznamy skladeb z účtu ve službě Spotify, Deezer nebo Amazon Music (může být vyžadováno předplatné). Po připojení bezdrátových sluchátek můžete poslouchat hudbu bez telefonu.

      BEZPEČNOSTNÍ FUNKCE
      Po spárování hodinek s telefonem můžete svým kontaktům zaslat zprávu o své aktuální poloze manuálně, nebo během vybraných venkovních aktivit automaticky za pomoci přednastavené detekce nehod4.

      CONNECT IQ™ PLATFORMA
      Connect IQ platforma umožňuje rozšiřovat funkce hodinek o různé aplikace, vzhledy ciferníků a datová pole z nabídky Connect IQ Store.

      Obsah balení:

      • quatix 7X PRO Solar s titanovým řemínkem
      • černý silikonový řemínek
      • mapa TOPO Czech PRO Voucher - kód pro stažení mapy
      • USB napájecí a datový kabel (010-12491-01)
      • český manuál
      Garmin
      010-02541-61

      Parametry

      Rozměry:
      51 x 51 x 14,9 mm
      Hmotnost:
      89 g se silikonovým řemínkem a titanovým 154 g (samotné hodinky: 61 g)
      Displej - úhlopříčka:
      1.4”
      Displej - velikost, rozlišení:
      průměr 35.56 mm, 280 x 280 pixelů
      Displej - typ:
      barevný, transflektivní MIP (Memory-in-Pixel)
      Ovládání:
      Dotykový displej + tlačítka
      Vodotěsnost:
      10 ATM
      Výdrž s vypnutou GPS:
      až 1 rok se solárním dobíjením
      Výdrž s aktivní GPS:
      až 122 hodin režim GPS, až 578 hodin režim GPS s maximální výdrží
      Mapy ČR:
      Turistická 1:10 000
      Mapy Evropy:
      Topografická
      Napájení:
      Akumulátor
      GPS přijímač:
      GPS / GLONASS / GALILEO + vícefrekvenční určení polohy
      Magnetický kompas + barovýškoměr:
      Ano
      Technologie ANT+ :
      Ano
      microSD slot:
      Ne
      Fotoaparát:
      Ne
      Druh:
      Náramkové
      Plánovač trasy:
      Ano
      Bluetooth:
      Ano
      Metrika plavání:
      V bazénu i v přírodě
      Snímač tepu:
      Ano - vestavěný
      Možnost navigování
      Ano
      Lze použít jako hodinky
      Ano
      Wifi:
      Ano
      Barevný display
      Ano
      Virtual Partner® :
      ANO
      Virtual Racer™:
      ANO
      Intervalový tréning:
      ANO
      Vibrační upozornění:
      ANO
      Velikost pouzdra
      Velké ( nad 47 mm )
      Bezkontaktní platby
      Ano
      LED svítilna
      Ano

      Specifické reference

      Mohlo by se hodit

      Garmin quatix 7X PRO Sapphire Solar, Titan/ Titanium Band

      Garmin quatix 7X Sapphire Solar, Titan/ Titanium Band

      28 790 Kč
      s DPH