Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Proč nakoupit u nás

Více než 20 let zkušeností s navigacemi a chytrými hodinkami

Rádi pomůžeme a poradíme

Vlastní kamenná prodejna, servis a sklad v Brně

Produkty sami testujeme a používáme

Firmám poskytujeme stejné podmínky a péči jako fyzickým osobám

Prodejem to pro nás nekončí

Možnosti dopravy a platby

Osobní odběr v Brně zdarma

Doprava zdarma od 3.000 Kč

PPL, PPL Parcelshop a Parcelbox, Zásilkovna a Česká pošta

On-line platba kartou

Platba v hotovosti nebo kartou na prodejně

Platba na dobírku nebo bankovním převodem

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar David Č.
11.09.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Rychlost doručení Mají skladem
Celkový názor:
Doporučuji, rozhodně zde zase nakoupím...
Avatar Jaroslav P.
01.08.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
vše ok
Avatar Petr P.
01.06.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Cena Vyber zbozi
Celkový názor:
Objednal jsem zbozi, u ktereho bylo dodani uvedeno jako 2-3 dny. Ihned jsem byl kontaktovan, ze doba dodani se lisi a je problizne tyden. Po necelem tydnu jsem byl informovan o terminu odeslani a vse bylo doruceno. Za me se jedna o spravnou komunikaci.
      Garmin Forerunner 745 Red
      Garmin Forerunner 745 Red
      Garmin Forerunner 745 Red
      Garmin Forerunner 745 Red
      Garmin Forerunner 745 Red
      Garmin Forerunner 745 Red
      Garmin Forerunner 745 Red

      Garmin Forerunner 745 Red

      8 490 Kč
      s DPH
      Dodání 2 - 3 pracovní dny
      • všestranný tréninkový sporttester
      • GPS/GLONASS/GALILEO
      • optický snímač srdeč. tepu a PulseOx míry okysličení krve
      • výdrž s GPS až 16 hod./s hudbou a GPS až 6 hod.
      • Garmin Pay
      • hmotnost 47g
      • úložiště na hudbu (až 500 skladeb)
      • ANT+, Bluetooth, Wi-Fi
      • STRAVA
      • propojitelnost s čidly STRYD (wattmetr) a MOXY (oxymetr)
      • Body Battery Energy Monitor
      Množství

      Hodinky Garmin Forerunner 745 jsou přímým nástupcem modelu Forerunner 735XT. Na první pohled vypadají téměř identicky jako model Garmin Forerunner 945, ale v lehčí (47g) a menší variantě - s rozměry 43.8 x 43.8 x 13.3 mm jsou nižší o 3mm menší v průměru displeje a o 0,4mm nižší - a neobsahují mapy. Podobně jako Forerunner 945 jsou vybaveny veškerými sportovními aktivitami, včetně doplňkových funkcí, jako je bezkontaktní platba GarminPay a možnost uložení hudby, zde však pouze do kapacity 500 skladeb (Forerunner 945 mají 1000).

      Hodinky Garmin Forerunner 745 jsou určeny jak pro náročné sportovce - nejnověji do hodinek přibyla možnost běhu na oválu a umí poradit, jak by měl vypadat váš příští běžecký nebo cyklistický trénink - tak i pro všestranného uživatele, který při rekreačním sportu požaduje přesnost, maximální kvalitu a spolehlivost. Rozměrově hodinky cílí zejména na dámskou část, jelikož skvěle sedí na středním a menším zápěstí.

      Garmin Forerunner 745 nabízí funkce a technologie dostupné v podstatě všech nových modelových řadách - je zde podpora bezkontaktních plateb Garmin Payvestavěný MP3 přehrávač, včetně možnosti stažení playlistů ze streamovacích hudebních služeb Spotify a Deezer (v případě, že máte prémiový účet), měření tepu při plavání, vyhodnocení frekvence dýchání a měření hladiny okysličení krve.

      Výdrží na akumulátor se Garmin Forerunner 745 řadí mezi přístroje se střední výdrží - v režimu smarthodinek 7 dní a v GPS režimu až 16 hodin bez hudby a 6 hodin s hudbou. V extrémním režimu UltraTrac™ (záznam 1x za minutu s vypnutým optickým snímačem) až 21 hodin.

      Garmin Forerunner 745 tedy nejsou jen pouhým sporttesterem, díky minimální velikosti a hmotnosti se dají používat i jako běžné hodinky. Pomocí stažitelných IQ Connect aplikací můžete přizpůsobit funkce i vzhled hodinek a zvolit například digitální nebo analogový displej. Samozřejmostí je možnost propojení hodinek s chytrými telefony (iOS, Android) a nabídka chytrých funkcí, mezi které patří upozornění na příchozí volání, čtení sms zpráv na displeji hodinek a řada dalších notifikací z chytrého telefonu, které využijete nejen v tréninku, ale i v práci nebo volném čase. Při propojení s chytrým telefonem je možné automaticky odesílat tréninkové záznamy z hodinek na tréninkový server jednoduše, ihned po dokončení tréninku.

      Jako jeden z nejvyšších modelů sportovních hodinek značky Garmin, Garmin Forerunner 745 umí změřit a podrobně vyhodnotit opravdu širokou škálu sportovních disciplín. Ve výčtu najdete například: běh (venku i na běžeckém páse), jízdu na kole (venku i na trenažéru), plavání (venku i v bazénu), veslování (venku i na trenažéru), turistiku, lyžování (běžecké, sjezdové i skialp), in-line bruslení, SUP, fitness cvičení, triatlon, golf, jógu a řadu dalších. Z pokročilých tréninkových funkcí pak možnost plánování pokročilých intervalových tréninků, vyhodnocení VO2Max, laktátového prahu, vyhodnocení únavy Stress Score, vyhodnocení aerobní/anaerobní efektivity výkonu, doporučení doby regenerace, výpočet cyklistického FTP, určení klidového tepu, a mnohé další funkce. Samozřejmostí je kompatibilita s live segmenty STRAVA nebo Strava Suffer Score a rovněž kompatibilita s Training Peaks (přes TrainningPeaks IQ App). Funkce Body battery pak monitoruje aktuální stav tělesné energie.

      Optický snímač je schopen měřit tep přímo na zápěstí a k měření tepu tak nepotřebují standardní hrudní pás. Měření tepu pomocí optického snímače je jednoznačně pohodlnější, má však i svoje úskalí. Hodinky by měly být na ruce optimálně utaženy a při zimních sportech se srdeční tep nedá měřit, pokud hodinky připnete přes rukáv. V případě tetování nebo v případě tmavších odstínů kůže může být funkčnost optického snímače omezená. Značka Gamin myslí u Forerunner 745 i na tyto situace a umožňuje kromě optického měření i možnost připojení klasického hrudního pásu a také speciálního běžeckého či plaveckého pásu.

      Garmin Forerunner 745 má také připojení k chytrým mobilním telefonům (Android, iOS) pomocí Bluetooth. Propojení s mobilním telefonem umožňuje automatické odesílání tréninkových záznamů do tréninkového deníku Garmin Connect, okamžitě po ukončení aktivity. Další dostupnou funkcí je on-line sledování pozice běžce na trati. Při propojených hodinkách s telefonem je možné pozvat přátele nebo diváky, aby sledovali na internetu váš výkon (Live Tracking). Hodinky pak každou minutu odesílají na tréninkový server informace o vaší pozici, tepu, tempu/rychlosti, výšce a všichni, kteří mají k dispozici link se mohou živě dívat na průběh sportovního výkonu. Je možné také na hodinkách sledovat příchozí volání, sms, či e-maily, apod. Při připojení sluchátek k mobilnímu telefonu, jsou hodinky schopné vás průběžně informovat o dosažených výsledcích.

      Hodinky jsou kompatibilní s platformou Connect IQ, která umožňuje zdarma dohrání rozšiřujících funkcí nebo vzhledů hodinek.

      Garmin
      010-02445-12

      Parametry

      Rozměry:
      43.8 x 43.8 x 13.3 mm
      Hmotnost:
      47 g
      Displej - úhlopříčka:
      1.2"
      Displej - velikost, rozlišení:
      30,4 mm, 240 x 240 pix.
      Displej - typ:
      barevný, transflektivní MIP (Memory-in-Pixel)
      Ovládání:
      Tlačítka
      Vodotěsnost:
      50 metrů
      Výdrž s vypnutou GPS:
      až 7 dní v režimu chytrých hodinek
      Výdrž s aktivní GPS:
      až 16 hod. s GPS / až 6 hod. s GPS a hudbou/ až 21 hod. v režimu UltraTrac
      GPS přijímač:
      GPS / GLONASS / GALILEO
      Magnetický kompas + barovýškoměr:
      Ano
      Technologie ANT+ :
      Ano
      Bluetooth:
      Ano
      Metrika plavání:
      V bazénu i v přírodě
      Snímač tepu:
      Ano
      Možnost navigování
      Ano
      Zobrazované hodnoty
      Rozšířené a nastavitelné
      Lze použít jako hodinky
      Ano
      Wifi:
      Ano
      Barevný display
      Ano
      Virtual Partner® :
      ANO
      Virtual Racer™:
      ANO
      Intervalový tréning:
      ANO
      Vibrační upozornění:
      ANO
      Velikost pouzdra
      Střední ( do 47 mm )
      Bezkontaktní platby
      Ano

      Specifické reference

      Garmin Forerunner 745 Music Music Red

      Garmin Forerunner 745 Red

      8 490 Kč
      s DPH