Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Proč nakoupit u nás

Více než 20 let zkušeností s navigacemi a chytrými hodinkami

Rádi pomůžeme a poradíme

Vlastní kamenná prodejna, servis a sklad v Brně

Produkty sami testujeme a používáme

Firmám poskytujeme stejné podmínky a péči jako fyzickým osobám

Prodejem to pro nás nekončí

Možnosti dopravy a platby

Osobní odběr v Brně zdarma

Doprava zdarma od 3.000 Kč

PPL, PPL Parcelshop a Parcelbox, Zásilkovna a Česká pošta

On-line platba kartou

Platba v hotovosti nebo kartou na prodejně

Platba na dobírku nebo bankovním převodem

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar David Č.
11.09.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Rychlost doručení Mají skladem
Celkový názor:
Doporučuji, rozhodně zde zase nakoupím...
Avatar Jaroslav P.
01.08.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
vše ok
Avatar Petr P.
01.06.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Cena Vyber zbozi
Celkový názor:
Objednal jsem zbozi, u ktereho bylo dodani uvedeno jako 2-3 dny. Ihned jsem byl kontaktovan, ze doba dodani se lisi a je problizne tyden. Po necelem tydnu jsem byl informovan o terminu odeslani a vse bylo doruceno. Za me se jedna o spravnou komunikaci.
      Garmin Montana 700i
      Garmin Montana 700i
      Garmin Montana 700i
      Garmin Montana 700i
      Garmin Montana 700i
      Garmin Montana 700i

      Garmin Montana 700i

      17 790 Kč
      s DPH
      Dodání 2 - 3 pracovní dny
      • velký dotykový displej s úhlopříčkou 5"
      • tříosý elektromagnetický kompas
      • vodotěsný, nárazu odolný přístroj (vojenský standard MIL-STD 810)
      • technologie inReach (satelitní komunikátor)
      • výdrž li-ion baterie, až 18 hodin s GPS
      • vysocecitlivý čip GPS/GLONASS/GALILEO
      • turistická mapa Topo Czech PRO 1:10 000
      • navigační mapa TopoActive Europe
      • Podpora satelitních snímků BirdsEye
      Množství

      Garmin Montana 700i Najdete zde chipset pro příjem evropeského satelitního signálu GPS/GLONASS/GALILEO s 5" displejem (úhlopříčka 12,7 cm s rozměry 64,8 x 108 mm), výdrž na akumulátoru  je až 18 hodin ve standardním GPS módu a až 2 týdny v expedičním módu. Alternativně lze případně nabíjet pomocí 3AA baterií (nicméně je nutno dokoupit speciální kryt, kam se baterie umístí).

      SATELITNÍ KOMUNIKACE


      Tento model s označením "700i" má v sobě technologii inReach. Umožňuje tedy satelitní komunkaci i tam, kde není běžný mobilní signál. Lze si vyměnovat textové zprávy s oblíbenými kontakty, posílat příspěvky na sociální sítě, také lze komunikovat v terénu s jiným inReach zařízením. Tento přístroj má také tzv. SOS tlačítko s komunikací se střediskem GEOS IERCC (ti nabízejí profesionální monitorovací a záchranou službu s nepřetržitým provozem). Také lze vidět informace o počasí přímo v navigaci nebo na spárovaném zařízení. K těmto funkčním je však potřeba předplatné: https://explore.garmin.com/cs-CZ/inreach/#subscriptions

      Základní vlastnosti

      Odolnost, široká škála navigačních funkcí, velký 5" dotykový displej s automatickým překlápěním obrazu na výšku nebo na šířku, rychlé přepínání mezi profily outdoor/auto/moto/moře, podpora hlasové navigace pro použití v automobilu a hlasový výstup pro použití na motocyklu patří mezi hlavní přednosti této navigace.

      Odolná konstrukce - Robustní a voděodolná navigace odpovídá americkým vojenským standardům (MIL-STD-810). Velký 5-palcový displej lze ovládat dotykem i v rukavicích.

      Mapy TopoActive Europe - Navigace obsahuje přednahrané mapy TopoActive Europe. Tyto podklady obsahují údaje jako nadmořskou výšku, pobřeží, řeky, orientační body a další informace.

      Mapa TOPO Czech Pro - Navigace obsahuje voucher pro stažení podrobné mapy ČR v měřítku 1:10000
      satelit

      Satelitní zobrazení - Stáhněte si přímo do navigace satelitní snímky BirdsEye (není vyžadováno roční předplatné), pracujte s foto-realistickými podklady a orientujte se podle nich.

      Snímače ABC - Navigaci v terénu vám usnadní snímače ABC – výškoměr (Altimeter) poskytující data o nadmořské výšce, barometr (Barometer) sledující počasí a tříosý elektronický kompas (Compass).

      Služba Active Weather - Ve spojení s mobilním telefonem dokáží hodinky zobrazovat detailní informace o aktuálním počasí, hodinovou předpověď, předpověď na následující 4 dny a nebo vývoj teploty a vlhkosti vzduchu. Stačí navigaci spojit s aplikací Garmin Connect™.

      Sledování psů - Lovci a cvičitelé ocení, že navigaci Montana lze propojit s kompatibilními přístroji z řady Astro® nebo Alpha® (prodávají se samostatně), což usnadní například sledování loveckých psů v terénu.

      Satelitní příjem - Podpora několika různých satelitních systémů (GPS, GLONASS a Galileo) umožňuje přístroji Montana 700 příjem signálu v náročnějších prostředích, než by bylo možné pouze se systémem GPS.

      Sdílení polohy - Díky funkci LiveTrack můžete ze své navigace bezdrátově sdílet údaje konkrétním pozvaným osobám. Vaši přátelé a blízcí tak snadno získají přístup k vaší aktuální trase.

      Režim EXPEDICE - S navigací Montana se můžete vydat také na pořádně dlouhé výpravy. Mimořádně úsporný režim GPS umožní záznam trasy až týden na jedno nabití.

      Volitelné způsoby napájení - K napájení může sloužit li-ion baterie, která vydrží až 18 hodin na jedno nabití. Alternativně lze případně nabíjet pomocí 3AA baterií (je třeba nutno dokoupit speciální kryt, kam se baterie umístí - katalog 010-12881-04).

      Různé možnosti uchycení - Díky široké nabídce kompatibilních držáků (prodávají se samostatně) můžete navigaci upevnit například na čtyřkolku, loď, motocykl a také v autě nebo karavanu.

      Konektivita - rozšiřitelnost - výbava

      Garmin Montana 700 nabízí bezdrátovou technologii ANT+, integrovaný barometrický výškoměr a tříosý elektromagnetický kompas, který nevyžaduje při určení směru držení navigace ve vodorovné poloze. Podpora bezdrátové technologie ANT+ nabízí pro náročnější uživatele možnost využití fitness funkcíMontana 700 umožňuje připojení bezdrátového snímače srdečního tepu, cyklistického snímače kadence šlapání a otáček kola (přístroj zaznamenává kadenci šlapání), externího teplotního čidla, případně bezdrátový přenos informací mezi dvěma kompatibilními GPS přijímači přímo v terénu. Díky své všestranosti může posloužit i jako motocyklová, automobilová nebo námořní navigace (přístroj umožňuje hlasovou navigaci pomocí napájeného stojánku do automobilu). Unikátní vlastností navigace Montana je řešení jejího napájení. Montana pro napájení používá výměnný akumulátor s výdrží až 18 hodin provozu. Pokud Montana používá LiIon akumulátor, je schopna ho při použití automobilového nebo motocyklového stojánku automaticky dobíjet z externího zdroje napájení. Z ostatních funkcí Montana nabízí například možnost výpočtu plochy pozemku, možnost vlastní definice úvodní obrazovky nebo možnost využití námořních funkcí (utržení kotvy, Muž přes palubu).

      Turistické mapy Topo Czech

      V ceně přístroje je podrobná navigační mapa Topo Czech, která obsahuje nejen kompletní silniční a uliční mapy České republiky, ale i turistické trasy, cyklotrasy, polní nebo například lesní cesty. Obsažené vrstevnice a výškové kóty poskytují uživateli informace o členitosti zvolené trasy. Mapa Topo Czech umožňuje v přístroji výpočet nejrychlejší nebo nejkratší trasy k cíli po silnicích a ulicích ČR, včetně okamžitého přepočtení trasy v případě chybného odbočení.

      Podpora pro Geocaching

      S rostoucími zkušenostmi přicházejí uživatelé přenosných automobilových navigací a mobilních telefonů na všestrannost využití GPS technologie. GPS navigace je užitečná nejen při jízdě autem, ale její funkce nachází své uplatnění i při turistice, cykloturistice, zaměřování dat v terénu nebo při různých outdoorových aktivitách, ke kterým patří například hra Geocaching.

      Skrýše této hry je možné stáhnout ze serveru Geocaching.com pomocí datového kabelu přímo do paměti GPS navigace. V přístroji Montana 610 je předehráno 250 000 keší (GPX formát), včetně informací o jejich lokalitě, terénu, radami, popisy.

      Garmin
      010-02347-11

      Parametry

      Rozměry:
      74.8 x 144.2 x 36.4 mm
      Hmotnost:
      397 g
      Displej - úhlopříčka:
      5"
      Displej - velikost, rozlišení:
      úhlopříčka 12,7 cm - 64,8 x 108 mm, 480 x 800 pixelů
      Displej - typ:
      WVGA barevný transflektivní, dotykový, duální orientace
      Ovládání:
      Dotykový displej
      Vodotěsnost:
      IPX7
      Mapy ČR:
      Režim Expedice, interval sledování 1x za 30 minut: až 300 hodin
      Režim Expedice: až 330 hodin
      Režim GPS, interval sledování 1x za 10 minut: až 18 hodin
      Režim GPS: až 18 hodin
      GPS přijímač:
      GPS/GLONASS/GALILEO
      Magnetický kompas + barovýškoměr:
      Ano
      Technologie ANT+ :
      Ano
      microSD slot:
      Ano
      Fotoaparát:
      Ne
      Druh:
      Ruční
      Plánovač trasy:
      Ano
      Bluetooth:
      Ano
      Wifi:
      Ano

      Specifické reference

      Garmin Montana 700i PRO - DOSTUPNÉ ZAČÁTKEM KVĚTNA 2022

      Garmin Montana 700i

      17 790 Kč
      s DPH