Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Proč nakoupit u nás

Více než 20 let zkušeností s navigacemi a chytrými hodinkami

Rádi pomůžeme a poradíme

Vlastní kamenná prodejna, servis a sklad v Brně

Produkty sami testujeme a používáme

Firmám poskytujeme stejné podmínky a péči jako fyzickým osobám

Prodejem to pro nás nekončí

Možnosti dopravy a platby

Osobní odběr v Brně zdarma

Doprava zdarma od 3.000 Kč

PPL, PPL Parcelshop a Parcelbox, Zásilkovna a Česká pošta

On-line platba kartou

Platba v hotovosti nebo kartou na prodejně

Platba na dobírku nebo bankovním převodem

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar František B.
22.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlé vyřízení objednávky Perfektni komunikace
Avatar Petr H.
01.01.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super komunikace .. naprosta spokojenost..
Avatar David Č.
11.09.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Rychlost doručení Mají skladem
Celkový názor:
Doporučuji, rozhodně zde zase nakoupím...
      Garmin Venu2 Silver/Granite Blue Band
      Garmin Venu2 Silver/Granite Blue Band
      Garmin Venu2 Silver/Granite Blue Band
      Garmin Venu2 Silver/Granite Blue Band
      Garmin Venu2 Silver/Granite Blue Band
      Garmin Venu2 Silver/Granite Blue Band
      Garmin Venu2 Silver/Granite Blue Band
      Garmin Venu2 Silver/Granite Blue Band

      Garmin Venu2 Silver/Granite Blue Band

      8 590 Kč
      s DPH
      Dodání 2 - 3 pracovní dny
      • vysoké rozlišení displeje 416x416 pix., AMOLED
      • přehrávání hudby (úložiště až 650 skladeb)
      • výdrž až 11 dní jako hodinky/ až 12 hod.s GPS
      • (nový) optický snímač tep.frekv.
      • silové tréninky s graf.zobrazením zapojených svalů 
      • HIIT profil, fitness věk
      • běžecký trenér Garmin Coach, fitness cvičení
      • průměr pouzdra hodinek 45.4 mm, pro zápěstí o velikosti 135 - 200 mm
      Množství

      Garmin Venu2 je nová generace sportovních hodinek Venu, která má elegantní design. Hodinky mají široké využití a nyní jsou ve dvou velikostech, Venu2 a Venu2S. Hodinky mají vylepšený AMOLED displej s propracovanější animací a grafikou, Venu2 nyní o velikosti 1.3“ a průměr těla 45,4 mm. Model Venu2S velikost má displeje 1.1", průměr hodinek pak 40 mm. Oproti transreflexním displejům, je výhoda u AMOLED lepší/jasnější čitelnosti na slunci, již zmiňované lepší rozlišení displeje, údaje tak na displeji nejsou „kostrbaté“, jsou hladké. Transreflexní displeje bývají stále aktivní, displej nezhasíná. Hodinky jsou chráněné tvrzeným sklíčkem Gorilla Glass 3.

      Tyto modely byly osazeny novou generací optického snímání tepové frekvence, který dokáže přesněji a rychleji měřit okysličení krve. Také je zde nový GNSS modul, díky kterému hodinky rychleji a přesněji určí vaši GPS polohu. Přibylo také detailní vyhodnocení spánku přímo v hodinkách, pokročilé silové tréninky se zobrazením zapojených svalových partií, HIIT profil, fitness věk podle kondice a možnost během dvou minut zhodnotit zdravotní stav s přihlédnutím na okysličení krve, hladinu stresu, frekvenci dýchání a průměrnou tepovou frekvenci.

      Venu2 mají měkký silikonový řemínek o šířce 22 mm, který je vhodný nejen na sport, tak i na běžné nošení. Výdrž baterie na jedno nabití je až 22 hodin při zapnuté aktivitě s GPS. Pokud zapnete GPS aktivitu a u toho posloucháte hudbu, je to pak až 8 hodin. Jako chytré hodinky pak až 11 dní.

      Venu2S mají měkký silikonový řemínek o šířce 18 mm, který je vhodný nejen na sport, tak i na běžné nošení. Výdrž baterie na jedno nabití je až 19 hodin při zapnuté aktivitě s GPS. Pokud zapnete GPS aktivitu a u toho posloucháte hudbu, je to pak až 7 hodin. Jako chytré hodinky pak až 10 dní.

      Venu2 mají funkce jako jsou smartnotifikace, krokoměr, barovýškoměr, spánkový monitor, nastoupaná patra, počítání spálených kalorií. Při sportu vám sdělí veškeré údaje, které si můžete nastavit do datových polí v hodinkách (rychlost, vzdálenost, čas strávený na aktivitě, apod.), dále pak měření okysličení krve, všechny modely mají úložiště na hudbu, wi-fi připojení, běžecký trenér Garmin Coach či animované fitness cvičení.

      Užitečné nové funkce

      Body BatteryTM Energy Monitoring – hodinky vám ukáží energetické hladiny vašeho těla po celý den, abyste našli nejlepší časy pro aktivitu a odpočinek.

      Sledování dýchání – jak již z názvu vyplívá, hodinky sledují vaše dýchání po celý den i v noci. Také nabízejí různé strukturované dechové aktivity. Pokud si chcete odpočinout nebo se soustředit, můžete zahájit dechovou aktivitu. Tyto hodinky sledují váš stres a dýchání, aby vám pomohly lépe porozumět tomu, jak dýcháte

      Senzor Pulse Ox - měří saturaci kyslíku v krvi během dne a při spánku, aby ukázal, jak dobře vaše tělo absorbuje kyslík. Rozšířené sledování spánku. Získejte úplný obrázek o tom, jak spíte, s rozpisem vašich lehkých, hlubokých a REM fází spánku, stejně jako okysličení krve a respiračních údajů.

      Sledování menstruačního cyklu -  i u předchozích modelů byla tato funkce, nyní je ale rozšířená o dechová cvičení, pro navození pohody. Aplikace Garmin Connect ™ vám umožní sledovat váš cyklus, zaznamenávat fyzické a emoční příznaky a dozvědět se o tréninku a výživě během každé fáze vašeho cyklu. Získejte informace o sledování cyklu přímo na zápěstí. Budete mít možnost vidět dobová připomenutí, podrobnosti cyklu a příznaky zaznamenané pro daný den.Uvidíte, jestli máte klidný, vyrovnaný nebo stresující den. Hodinky vás případně vyzvou, abyste provedli krátkou dechovou aktivitu.

      Sledování hydratace - zůstat hydratovaný je důležité pro vaši pohodu. Zadávejte příjem vody do hodinek. Ty vám pak sdělí, zda-li jste dostatečně hydratovaní, či nikoliv.

      Animovaný trénink na zápěstí – mají snadno sledovatelné, animované kardio, sílu, jógu a cvičení Pilates, které si můžete prohlédnout na obrazovce hodinek. Vyberte si z předem nahraných animovaných cvičení nebo si stáhněte více z online komunity Garmin Connect.

      Silové tréninky – v hodinkách jsou předehrané silové tréninky včetně grafického zobrazení svalových skupin pro jednotlivé cviky. Toto může při cvičení pomoci soustředit se na požadovanou skupinu svalů.

      HIIT - tento nový profil aktivity s různými časovači lze použít ke sledování vašich HIIT tréninků. Nastavení počtu opakování, intervaly činnosti / odpočinku a další.

      Garmin Coach – bude váš osobní trenér. Můžete si zvolit vlastní cíl. Tréninkové plány jsou vhodné pro začátečníky až středně pokročilé běžce

      Wi-Fi připojení – slouží k synchronizaci dat z hodinek s tréninkovým deníkem Garmin Connect, kde se ukládají veškeré vaše aktivity.

      Venu2 mají více než 20 předinstalovaných aktivit (které lze rozšiřovat o další, stažením z IQ Connect). Jako u předchozího modelu zůstali v hodinkách funkce Bluetooth, ANT+, Garmin Pay (bezkontaktní placení), nabízí možnost sledování celodenních aktivit. Je možné stanovit cílový počet kroků na den, sledovat ušlou vzdálenost, počet kroků, zobrazit spálené kalorie, a to včetně těch pasivních. Při delším sezení nebo jiné nečinnosti Vás hodinky upozorní zprávou na displeji, že je na čase vstát a projít se. S pomocí vestavěného barometru hodinky sčítají, kolik za den vyjdete schodů/pater a zobrazí to společně s denním počtem absolvovaných kroků. Díky vestavěné GPS dokáží hodinky velmi přesně zaznamenat zdolanou vzdálenost, rychlost/tempo a čas tréninku nebo výletu. Ve spojení se snímačem tepové frekvence zároveň přesně zaznamenají spálené kalorie a tepovou frekvenci, spočítají míru stresu, či stanoví věk podle kondice nebo vypočítají VO2max.

      Garmin Connect

      Služba Garmin Connect  je webový tréninkový deník pro ukládání, analýzu a sdílení sportovních aktivit zaznamenaných s hodinkami. Službu Garmin Connect  využívají milióny uživatelů na celém světě. Velkou výhodou pro české uživatele je jednoduché ovládání, které je k dispozici plně v českém jazyce. S Garmin Connect můžete snadno sledovat své pokroky dosažené za určité období, stejně, jako sdílet dosažené výsledky a absolvované trasy s přáteli a ostatními uživateli.

      Obsah balení:

      • hodinky Garmin Venu2
      • USB datový/napájecí kabel
      • český návod
      Garmin
      010-02430-10

      Parametry

      Rozměry:
      45.4 x 45.4 x 12.2 mm
      Hmotnost:
      49 g
      Displej - úhlopříčka:
      1.3"
      Displej - velikost, rozlišení:
      průměr 33 mm, 416 x 416 pix.
      Ovládání:
      Dotykový displej + tlačítka
      Vodotěsnost:
      50 metrů
      Výdrž s vypnutou GPS:
      chytré hodinky až 11 dní
      Výdrž s aktivní GPS:
      až 22 h. s GPS + poslech hudby až 8 hod.
      GPS přijímač:
      GPS/GLONASS/GALILEO
      Magnetický kompas + barovýškoměr:
      Ano
      Technologie ANT+ :
      Ano
      Bluetooth:
      Ano
      Metrika plavání:
      V bazénu
      Snímač tepu:
      Ano - vestavěný
      Lze použít jako hodinky
      Ano
      Wifi:
      Ano
      Barevný display
      Ano
      Intervalový tréning:
      ANO
      Vibrační upozornění:
      ANO
      Velikost pouzdra
      Střední ( do 47 mm )
      Bezkontaktní platby
      Ano

      Specifické reference

      Garmin Venu2 Silver/Granite Blue Band

      Garmin Venu2 Silver/Granite Blue Band

      8 590 Kč
      s DPH