Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Proč nakoupit u nás

Více než 20 let zkušeností s navigacemi a chytrými hodinkami

Rádi pomůžeme a poradíme

Vlastní kamenná prodejna, servis a sklad v Brně

Produkty sami testujeme a používáme

Firmám poskytujeme stejné podmínky a péči jako fyzickým osobám

Prodejem to pro nás nekončí

Možnosti dopravy a platby

Osobní odběr v Brně zdarma

Doprava zdarma od 3.000 Kč

PPL, PPL Parcelshop a Parcelbox, Zásilkovna a Česká pošta

On-line platba kartou

Platba v hotovosti nebo kartou na prodejně

Platba na dobírku nebo bankovním převodem

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar David Č.
11.09.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Rychlost doručení Mají skladem
Celkový názor:
Doporučuji, rozhodně zde zase nakoupím...
Avatar Jaroslav P.
01.08.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
vše ok
Avatar Petr P.
01.06.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Cena Vyber zbozi
Celkový názor:
Objednal jsem zbozi, u ktereho bylo dodani uvedeno jako 2-3 dny. Ihned jsem byl kontaktovan, ze doba dodani se lisi a je problizne tyden. Po necelem tydnu jsem byl informovan o terminu odeslani a vse bylo doruceno. Za me se jedna o spravnou komunikaci.
      Garmin Forerunner 955 Black
      Garmin Forerunner 955 Black
      Garmin Forerunner 955 Black
      Garmin Forerunner 955 Black
      Garmin Forerunner 955 Black
      Garmin Forerunner 955 Black
      Garmin Forerunner 955 Black
      Garmin Forerunner 955 Black

      Garmin Forerunner 955 Black

      11 000 Kč
      s DPH
      Dodání 5 - 8 týdnů
        • multisportovní GPS/GLONASS/GALILEO
        • mapa Topo Czech PRO voucher - kód pro stažení mapy
        • přijímač optický snímač srd.tepu a PulseOx
        • propojitelnost s čidly STRYD a MOXY
        • výdrž s GPS až 80 hod./chytré hodinky až 15 dnů
        • Garmin Pay
        • Podpora Live STRAVA segmentů
        • přednahrané mapy
        • ANT+, Bluetooth, Wi-Fi
        • Body Batter Energy Monitor
      Množství

      Garmin Forerunner 955 PRO Black jsou prémiové sportovní GPS hodinky, zejména (ale nejen) pro výkonnostní a vrcholové běžce a triatlety. Všestranné hodinky mají dotykový displej krytý sklíčkem Gorilla Glass a skvělou výdrž baterie. V balení naleznete voucher pro stažení mapy Topo Czech PRO.

      Garmin Forerunner 955 nabízejí unikátní kombinaci funkcí pro všestranné měření sportovních výkonů, plánování a vyhodnocení tréninků a měření široké škály zdravotních veličin. K dispozici jsou podrobné mapy a navigační funkce. Hodinky nabízí plnohodnotné duální ovládání pomocí tlačítek a dotykového displeje.

      Nezi klíčové vlastnosti hodinek patří:

      • duální ovládání pomocí tlačítek a dotykového displeje
      • podrobné mapy, navigační funkce, přesný, multi-band GPS přijímač
      • funkce Připravenost k tréninku poradí, jak těžký trénink můžete zařadit
      • funkce Race Widget automaticky naplánuje strategii tréninků na závod
      • funkce Stav tréninku prozradí, zda netrénujete příliš mnoho nebo málo
       
       

      Modely řady Forerunner 955 se dají rozdělit do 2 kategorií:

      Forerunner 945 PRO - sklo Corning Gorilla Glass DX - (tuto variantu hodinek si aktuálně prohlížíte)
      Forerunner 955 PRO Solar - sklo Corning Gorilla Glass DX se solárním dobíjením

      A tím i odlišné výdrže akumulátoru:

      Výdrž akumulátoru Forerunner 945 PRO Forerunner 945 PRO Solar
      Režim chytrých hodinek až 15 dní až 15 dní / 20 dní*
      Režim hodinek v úsporném režimu - -
      Pouze GPS až 42 hodin až 42 hodin / 49 hodin**
      Všechny satelitní systémy - -
      Všechny satelitní systémy a více pásem až 20 hodin až 20 hodin / 22 hodn
      Všechny satelitní systémy a hudba až 8,5 hodiny až 8,5 hodiny
      Režim GPS s maximální výdrží až 80 hodin až 80 hodin / 110 hodin**
      Expediční aktivita GPS až 40 dní až 40 dní / 74 dní*

      * solární dobíjení; předpokládá se celodenní nošení se třemi hodinami venku při intenzitě světla 50.000 luxů
      ** solární dobíjení; předpokládá se používání při intenzitě světla 50.000 luxů

       

      NOVÉ A VYLEPŠENÉ FUNKCE

      Duální ovládání - Nově lze hodinky ovládat jak přes dotykový displej, tak i tlačítky. Uživatelé, kteří využívají mapu v hodinkách určitě tuto možnost ocení, vzhledem k poněkud složitějšímu ovládání tlačítky u předchozích modelů. Dotykový displej lze také vypnout. Aktivní zůstane jen u některých funkcí, jako je například již zmíněná práce s mapou.

      Dlouhá výdrž baterie - V režimu chytrých hodinek máte k dispozici až 15 dní provozu. V režimu GPS získáte až 42 hodin. A v režimu UltraTrac™ vydrží hodinky v provozu až 80 hodin.

      Navržené pro vrcholové sportovce - Chytré hodinky Forerunner 955 váží pouhých 52 gramů, takže je na zápěstí prakticky necítíte, a ještě k tomu poskytují dokonalý přehled o vašem organizmu.

      Připravenost k tréninku - Hned po probuzení budete znát skóre připravenosti k tréninku na základě kvality spánku, regenerace, tréninkové zátěže a dalších faktorů, abyste věděli, jestli vás čeká dobrý den na tvrdý trénink nebo byste měli zvolnit.

      Ranní zpráva - Získejte přehled o svém spánku hned po probuzení – společně se stavem variability srdečního tepu (VST) a předpovědí počasí. Zprávu si můžete přizpůsobit, aby obsahovala informace, které vás zajímají.

      Stav VST - Získejte lepší přehled o celkovém zdraví, tréninku a regeneraci na základě i variabilitu srdečního tepu, během spánku, díky technologii vyvinuté naším týmem Firstbeat Analytics™.

      Doplněk závod - Připravte se na další závod pomocí tréninkových tipů, přizpůsobených doporučených denních tréninků a odhadů času dokončení na základě podrobností o trase, počasí a výkonu.

      Doporučené denní tréninky - Zobrazte celý týden doporučených denních tréninků, které se přizpůsobí po každém běhu, aby odpovídaly vašemu výkonu a regeneraci a nadcházejícím závodům v kalendáři aplikace Garmin Connect™ v telefonu.

      Garmin coach - Bezplatné adaptivní adaptivní tréninkový plán zahrnují programy pro 5 km, 10 km a půlmaraton, a nabízejí pokyny profesionálních trenérů, které se přizpůsobí vám a vašim cílům.

      Běžecký výkon - Když používáte snímač Running Dynamics Pod nebo HRM-Pro™, na zápěstí se vám bude průběžně měřit, jakou silou působíte při běhu na zem.

      Funkce Real-time Stamina - Údaje z funkce Real-time Stamina vám umožní sledovat a regulovat námahu během výkonu a pomohou předejít přetížení na začátku běhu nebo jízdy na kole.

      Dynamika běhu - Když používáte snímač Running Dynamics Pod nebo HRM-Pro, hodinky Forerunner 955 měří důležité metriky běhu, například kadenci, délku kroku, dobu a vyváženost kontaktu se zemí a další.

      Stav tréninku - Díky novým ukazatelům, jako je stav VST, nedávná tréninková historie a výkonnost, získáte lepší přehled o celkovém úsilí – a jestli trénujete efektivně, na maximum nebo nadměrně.

      Krátkodobá zátěž - Porovnejte intenzitu nedávných tréninků s optimálním rozsahem pro zlepšení vaší fyzické kondice a sledujte historii svých tréninků.

      Training effect - Zjistěte, jak vaše tréninky ovlivňují výdrž, rychlost a výkon díky funkci aerobní a anaerobní zpětné vazby Training Effect ukazují, jak trénink ovlivňuje rozvoj vytrvalosti, rychlosti a výkonu.

      Funkce pacepro™ - Funkce PacePro vám pomůže udržet tempo s ohledem na stoupání nebo klesání běžecké trasy.

      Doba regenerace - Zjistěte, jak dlouho potřebujete regenerovat před dalším intenzivním tréninkem na základě nejnovějšího tréninku a celkové úrovně stresu, spánku a denních aktivit mimo tréninky.

      VO2 max - Trénujte chytřeji pomocí indikátoru předpokládaného výkonu Funkce VO2 Max. Tato metrika zohledňuje i případné výkyvy výkonu způsobené horkým počasím nebo nadmořskou výškou.

      Zhodnocení výkonu - Při běhu hodinky analyzují tempo, srdeční tep a variabilitu srdečního tepu, a v reálném čase posuzují vaši schopnost podat výkon.

      Synchronizace tréninkových plánů - Získejte indoorové i outdoorové tréninkové plány z aplikace Garmin Connect™ nebo hladce synchronizujte s hodinkami Forerunner z ostatních platforem včetně TrainingPeaks® a TrainerRoad.

      Integrované sportovní funkce - Změňte svoje tréninky pomocí profilů aktivit pro cyklistiku, triatlon, plavání v bazénu i otevřené vodě, halový běh a řadu dalších aktivit. V závodě nebo při tréninku různých aktivit můžete mezi jednotlivými sporty přepínat jediným stiskem tlačítka.

      Forerunner 955 - informace o kondici vždy na ruce

      Předpověď výsledků - Získejte na základě historie běhů a celkové kondice odhad, jaké by mohlo být vaše tempo pro vzdálenost 5 km, 10 km – nebo dokonce půlmaraton. Údaje o trendech navíc ukazují vliv tréninku v průběhu času.

      Podpora vícepásmového systému - Přístup k několika globálním satelitním navigačním systémům a více frekvencím vysílaným z navigačních satelitů poskytuje větší přesnost v oblastech, kde se signály GNSS odrážejí, slábnou, nebo kam obvykle neproniknou, a zajistí tak přesné hodnoty uběhnuté vzdálenosti a rychlosti i v náročném terénu.

      Podrobné mapy - Ať už běháte v ulicích města nebo jezdíte po špatně přístupných cestách, hodinky Forerunner 955 využívají celobarevné integrované mapy, díky kterým se nikdy neztratíte.

      Navigační funkce - Vždy se můžete nechat vést po trase podrobnou navigací, která vás upozorní na každou nadcházející změnu.

      Výpočet okružní trasy - Díky výpočtu trasy podle oblíbenosti Trendline™ snadno najdete nejpopulárnější trasy v okolí. Stačí zadat požadovanou vzdálenost a hodinky Forerunner 955 navrhnou trasy, které vás dovedou zpět do výchozího bodu.

      Data na mapovém displeji - Získejte rychlý přehled o bodech zájmu podél trasy. Zobrazte si metriky výkonu, mezičasy a vzdálenost / nadmořskou výšku – a k tomu souhrn klíčových bodů před vámi.

      Funkce Climbpro - Využijte ClimbPro plánovač výstupu a sledujte informace o svých aktuálních a nadcházejících výstupech v reálném čase včetně sklonu terénu, vzdálenosti a převýšení.

      Bezpečnostní funkce - Pokud se dostanete do nebezpečné situace nebo hodinky vyhodnotí, že došlo k nehodě, funkce asistence a detekce nehod odešle údaje o vaší poloze vašim nouzovým kontaktům. Ve výchozím nastavení je funkce Detekce nehod zapnutá pouze pro vybrané profily aktivity.

      Trasy - V aplikaci Garmin Connect můžete vytvářet nebo vyhledávat stávající trasy, takže vám nikdy nedojdou místa vhodná k tréninku. Plánovat je můžete i na dalších platformách, jako například Strava a Komoot, a potom je automaticky synchronizovat s chytrými hodinkami Forerunner.

      Měření srdečního tepu ze zápěstí - Hodinky nepřetržitě měří váš srdeční tep pomocí našeho snímače srdečního tepu nejnovější generace a upozorní vás, pokud je v klidovém režimu příliš nízký nebo naopak příliš vysoký. Pomáhají také měřit, jak velkou námahu během aktivit vyvíjíte, dokonce i během plavání.

      Funkce Body Battery™ - Sledujte úroveň energie svého těla, abyste si vhodně naplánovali aktivity i odpočinek.

      Monitoring spánku - Získejte skóre kvality spánku a informace o tom, jak jej můžete zlepšit. Můžete sledovat dokonce různé fáze spánku, srdeční tep, stres, okysličení krve nebo dýchání.

      Snímač pulzního oxymetru - Snímač pulzního oxymetru ze zápěstí měří hladinu nasycení krve kyslíkem a poskytuje cenná data pro výškovou aklimatizaci nebo pokročilé sledování spánku.

      Funkce pro ženy - Aplikaci Garmin Connect můžete použít i pro sledování menstruačního cyklu nebo průběhu těhotenství. Zaznamenávejte příznaky, získejte tipy pro cvičení a výživu.

      Funkce Health Snapshot™ - Zaznamenejte dvouminutovou aktivitu a zjistěte důležité statistiky, jako je srdeční tep2, variabilita srdečního tepu, nasycení krve kyslíkem, dýchání nebo stres. Potom na svém kompatibilním smartphonem vytvořte pomocí aplikace Garmin Connect™ zprávu s těmito statistikami, kterou můžete sdílet.

      Forerunner 955 - orientace v neznámém terénu díky instalovaným mapám

      Hudba na zápěstí - Vestavěný hudební přehrávač s kapacitou až 500 skladeb a možností stahovat playlisty z účtu ve službě Spotify®, Deezer nebo Amazon Music (může vyžadovat předplatné).

      Ovládání chytrého trenažéru Tacx - Hodinky můžete propojit s chytrými cyklotrenažéry Tacx® a ovládat je nebo zaznamenávat trénink, který na chytrém trenažéru absolvujete. Data z indoor cyklistického tréninku tak dostanete do svých záznamů stejně snadno, jako jiné sporty.

      Garmin Connect - Sledujte informace o svém zdraví a kondici, spojte se a soutěžte s kamarády, získávejte odznaky plněním výzev a další – to vše v jedné bezplatné aplikaci nevyžadující žádné předplatné.

      Obchod Connect IQ™ - Garmin Connect IQ™ je platforma, pomocí které je možné do hodinek doprogramovat a dohrát obsah, jako jsou vzhledy hodinek, datová pole a různé aplikace zaměřené nejen na sport a zdraví.

      Forerunner 955 - chytré funkce

      Bezkontaktní platby Garmin Pay

      Bezkontaktní platby Garmin Pay patří k nejzajímavějším chytrým funkcím hodinek. Ve virtuální peněžence hodinek je možné zaregistrovat klasickou platební kartu (podmínkou je, aby vydávající banka podporovala platby Garmin Pay) a dále platit hodinkami namísto vaší běžné platební karty. Hodinky při platbě nevyžadují ani přítomnost originální platební karty, ani nutnost mít připojený mobilní telefon. Hodinky jsou pro placení naprosto samostatné. Zabezpečení platby je zajištěno PIN kódem, který si při aktivaci peněženky sami zvolíte. Dokud hodinky nesundáte z ruky, vyžadují zadání PIN kódu jen při první platbě. U všech plateb (i u plateb nad 500 Kč) není následně potřeba zadávat PIN kód k platbě na platebním terminálu u obchodníka. Seznam bank, které podporují platby Garmin Pay najdete zde.

      Platby hodinkami mají přitom vyšší zabezpečení, než běžné platební karty. Důvodem je, že při platbách hodinkami si terminály mezi sebou neposílají kompletní informace o čísle karty a jejím majiteli. Tím, že se PIN nezadává na platebním terminálu současně nehrozí jeho prozrazení. Hodinky jsou současně ze všech platebních nástrojů vždy po ruce a nejblíže platebnímu terminálu. Platby hodinkami jsou tak velmi pohodlné a bezpečné.

      Připojení externích čidel

      Prostřednictvím bezdrátového připojení ANT+ a Bluetooth lze hodinky spárovat s dalšími externími snímači, jako jsou hrudní pásy pro měření srdečního tepu, snímače pro měření běžecké dynamiky (délku kroku, vertikální oscilaci, dobu kontaktu nohy se zemí, vyvážení levé/pravé nohy), čidla rychlosti a kadence pro cyklistiku, cyklistickými wattmetry, různými trenažéry v posilovnách, externím teplotním čidlem Garmin Tempe, oxymetrem MOXY a dalšími. Propojení je možné také např. s cyklistickým radarem Varia nebo využít hodinky jako dálkové ovládání akční kamery VIRB. Připojením na externí čidlo je možné do vyhodnocení aktivity dostat další důležitá data, jako je teplota, kadence, výkon, okysličení krve a pod.

      Chytré funkce při propojení se SMARTphonem

      Samozřejmostí jsou SMART funkce při spárování s chytrým mobilním telefonem. Hodinky řady Forerunner 945 jsou kompatibilní s chytrými telefony s operačními systémy iOS a Android. Po připojení telefonu se na displeji hodinek objeví informace o příchozích voláních, SMS a dalších notifikacích. Z displeje hodinek můžete ovládat hudební přehrávač v telefonu, včetně nastavení hlasitosti nebo přeskakování skladeb. Na displeji hodinek můžete sledovat informace o předpovědi počasí, je také možné nastavit telefonní čísla, na která se odešle nouzová zpráva, pokud hodinky automaticky vyhodnotí, že došlo k nehodě. Při zobrazení příchozích volání se na displeji hodinek objevuje nejen číslo volajícího, ale také jméno, které je převzaté z telefonního seznamu.

      Obsah balení:

      • Forerunner 955 s černým silikonovým řemínkem
      • mapa TOPO Czech PRO Voucher - kóde pro stažení mapy
      • USB napájecí a datový kabel (010-12491-01)
      • český manuál
      Garmin
      010-02638-30

      Parametry

      Rozměry:
      46.5 × 46.5 × 14.4 mm
      Hmotnost:
      52 g
      Displej - úhlopříčka:
      1,3"
      Displej - velikost, rozlišení:
      průměr 33 mm, 260 x 260 pixelů
      Displej - typ:
      barevný, transflektivní MIP (Memory-in-Pixel)
      Ovládání:
      Dotykový displej + tlačítka
      Vodotěsnost:
      5 ATM
      Výdrž s vypnutou GPS:
      až 15 dní jako chytré hodinky
      Výdrž s aktivní GPS:
      až 8,5 hodiny (GNSS se všemi systémy a více pásmy a přehráváním hudby), až 20 hodin (GNSS se všemi systémy a více pásmy bez přehrávání hudby), až 42 hodin (GPS bez přehrávání hudby), až 80 hodin (Ultratrac)
      Mapy ČR:
      Turistická 1:10 000
      Mapy Evropy:
      Topografická
      GPS přijímač:
      GPS / GLONASS / GALILEO + vícefrekvenční příjem
      Magnetický kompas + barovýškoměr:
      Ano
      Technologie ANT+ :
      Ano
      Druh:
      Náramkové
      Plánovač trasy:
      Ano
      Bluetooth:
      Ano
      Určení:
      Triatlon a podobné sporty
      Metrika plavání:
      V bazénu i v přírodě
      Snímač tepu:
      Ano - vestavěný
      Možnost navigování
      Ano
      Zobrazované hodnoty
      Rozšířené a nastavitelné
      Lze použít jako hodinky
      Ano
      Wifi:
      Ano
      Barevný display
      Ano
      Virtual Partner® :
      ANO
      Virtual Racer™:
      ANO
      Intervalový tréning:
      ANO
      Vibrační upozornění:
      ANO
      Velikost pouzdra
      Střední ( do 47 mm )
      Bezkontaktní platby
      Ano

      Specifické reference

      Garmin Forerunner 955 PRO Black

      Garmin Forerunner 955 Black

      11 000 Kč
      s DPH