Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Proč nakoupit u nás

Více než 20 let zkušeností s navigacemi a chytrými hodinkami

Rádi pomůžeme a poradíme

Vlastní kamenná prodejna, servis a sklad v Brně

Produkty sami testujeme a používáme

Firmám poskytujeme stejné podmínky a péči jako fyzickým osobám

Prodejem to pro nás nekončí

Možnosti dopravy a platby

Osobní odběr v Brně zdarma

Doprava zdarma od 3.000 Kč

PPL, PPL Parcelshop a Parcelbox, Zásilkovna a Česká pošta

On-line platba kartou

Platba v hotovosti nebo kartou na prodejně

Platba na dobírku nebo bankovním převodem

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar David Č.
11.09.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Rychlost doručení Mají skladem
Celkový názor:
Doporučuji, rozhodně zde zase nakoupím...
Avatar Jaroslav P.
01.08.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
vše ok
Avatar Petr P.
01.06.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Cena Vyber zbozi
Celkový názor:
Objednal jsem zbozi, u ktereho bylo dodani uvedeno jako 2-3 dny. Ihned jsem byl kontaktovan, ze doba dodani se lisi a je problizne tyden. Po necelem tydnu jsem byl informovan o terminu odeslani a vse bylo doruceno. Za me se jedna o spravnou komunikaci.
      Garmin Approach S62 White
      Garmin Approach S62 White

      Garmin Approach S62 White

      13 190 Kč
      s DPH
      Dodání 4 - 5 týdnů
      • 1,3"barevný, dotykový displej
      • 41 000 hřišť - celosvětová databáze
      • Garmin Pay
      • profily pro různé sporty
      • digitální skóre karta
      • posun pozice vlajky do přesné pozice na greenu
      • švih, PinPointer, měření prošlé vzdálenosti
      • zaměření jamky, na kterou není vidět
      • funkce virtuální caddie
      • výdrž až 20 hodin s GPS
      • Bluetooth (smart funkce)
      • AutoShot, PlaysLike, návrh hole
      Množství

      Golfové hodinky Garmin Approach S62, předehranou databází více jak 41 000 golfových hřišť, Bluetooth (smart funkcemi) a skóre kartou pro 1 hráče. Měří délku rány, vzdálenost v libovolnému bodu, navíc i švih. Výdrž až 20 hodin na GPS, černé provedení. Tato řada hodinek má keramickou lunetu, která je odolná proti poškrábání. Oproti předchozímu modelu se zvětšil displej na 1.3" a také  jeho rozlišení 260x260 pix.

      Jsou schopné měřit, analyzovat a také vyučovat golfový švih. Ve své paměti mají hodinky Approach S60 nahráno cca 41 000 všech světových golfových hřišť.

      S hodinkami lze také sportovat, díky svojí víceúčelovosti je to nyní snadné. Nově společnost Garmin do těchto vlajkových hodinek (nejen na golf) přidal senzor tepu, který snímá ze zápěstí s pulzním oxymetrem (i při plavání). Díky senzoru tepu získáte komplexnější vyhodnocení vašeho tréninku či činnosti. Či jak je na tom vaše tělo, zda-li je přetížené či odpočinuté.  Hodinky mají také spoustu vnitřních a venkovních aktivit, jako jsou různá kardio cvičení, eliptický trenažér,  běh/běh na páse, či jízda na kole, nebo plavání v bazénu, apod.

      Virtuální Caddie

      Garmin Approach S62 umí zobrazit rychlost a směr větru (při spárování s aplikací v mobilním telefonu), což usnadňuje rozhodování o výběru vhodné hole a směru odpalu. S tím vám pomáhá i nová funkce "Virtuální Caddie", která zohledňuje rychlost a směr větru a doporučí vám vhodnou hůl na základě toho, jakou vzdálenost s ní běžně odpalujete.

      Golfový švih

      Garmin Approach S62 jsou první golfové hodinky, do kterých Garmin integroval měření golfového švihu. Hodinky jsou schopné pomocí tréninkových funkcí SwingTempo a TempoTraining zlepšovat golfové dovednosti hráče. Funkce SwingTempo umí analyzovat časování nápřahu a švihu a jejich vzájemný vztah prezentovat jako poměr, který by se v ideálním případě měl blížit poměru 3:1. Funkce TempoTraining používá ideální poměr 3:1, na který pomocí zvukových signálů upozorňuje hráče golfu a snaží se ho učit správnému časování golfového nápřahu a švihu.

      PinPointer

      Hodinky jsou jako první z golfových hodinek Garmin vybavené funkcí PinPointer, která zobrazuje vzdálenost a směr k jamce. Pokud je mezi hráčem a jamkou horizont, není nutné vysílat kolegu nebo caddyho na kopec, aby vám ukázal směr k jamce. Jednoduše to zařídí právě tato funkce, která byla dosud k dispozici jen u dražších golfových GPS navigací.

      PlaysLike

      Hodinky dokáží zobrazit vzdálenosti přepočítané s ohledem na sklon hřiště. Pomocí této funkce můžete přesněji vybrat správnou hůl.

      Počítání hry, měření vzdáleností

      Hodinky Garmin Approach S60 umožňují počítání hry na rány nebo na Stableford. Současně podporují počítání hry na základě handicapu. Jednoduchým způsobem dokážou měřit délku rány a dokonce vyhodnotit i průměrné délky dosahované jednotlivými holemi. Hodinky současně poskytují informaci o vzdálenosti, kterou hráč na hřišti ušel v průběhu hry.

      Displej

      Použitý barevný dotykový displej je přizpůsoben pro ovládání jak holým prstem, tak i v rukavicích. Na displeji je možné zobrazit objekty a důležitá místa na ferveji, včetně vzdáleností k nim. Mezi taková místa patří bunkry, vodní překážky, green, Dogleg, Layout a další. Při zobrazení detailu greenu je možné na dotykovém displeji posunout pozici vlajky do přesné pozice na greenu, kde se v daný den nachází. Zobrazené vzdálenosti k začátku/konci greenu a jamce pak budou respektovat tuto zvolenou pozici. Celé hodinky jsou samozřejmě odolné vůči silnému dešti nebo dokonce potopení do vody.

      Bezkontaktní platby Garmin Pay

      Bezkontaktní platby Garmin Pay patří k nejzajímavějším chytrým funkcím hodinek. Ve virtuální peněžence hodinek je možné zaregistrovat klasickou platební kartu (podmínkou je, aby vydávající banka podporovala platby Garmin Pay) a dále platit hodinkami namísto vaší běžné platební karty. Hodinky při platbě nevyžadují ani přítomnost originální platební karty, ani nutnost mít připojený mobilní telefon. Hodinky jsou pro placení naprosto samostatné. Zabezpečení platby je zajištěno PIN kódem, který si při aktivaci peněženky sami zvolíte. Dokud hodinky nesundáte z ruky, vyžadují zadání PIN kódu jen při první platbě. U všech plateb (i u plateb nad 500 Kč) není následně potřeba zadávat PIN kód k platbě na platebním terminálu u obchodníka.

      Platby hodinkami mají přitom vyšší zabezpečení, než běžné platební karty. Důvodem je, že při platbách hodinkami si terminály mezi sebou neposílají kompletní informace o čísle karty a jejím majiteli. Tím, že se PIN nezadává na platebním terminálu současně nehrozí jeho prozrazení. Hodinky jsou současně ze všech platebních nástrojů vždy po ruce a nejblíže platebnímu terminálu. Platby hodinkami jsou tak velmi pohodlné a bezpečné.

      Hodinkami s aktivní Garmin Pay službou je možné platit na všech bezkontaktních terminálech, kde můžete platit bezkontaktní platební kartou, včetně obchodů, čerpacích stanic, parkovacích automatů a dalších podobných míst.

      Notifikace

      Hodinky Garmin Approach S62 mají k dispozici řadu dalších vylepšení, mezi které patří delší výdrž baterií (až 20 hodin provozu s GPS nebo až 14 dnů v režimu smart  hodinek). Pro hráče, kteří ani na golfovém hřišti nejsou v klidu bez kontaktu s pracovními povinnostmi, nabízí hodinky funkce smartphone notifikací. Kompatibilní chytré telefony je možné ponechat v klidu, potichu v bagu a všechna příchozí/ztracená volání, včetně SMS zpráv se zobrazí na displeji hodinek. Hodinky v rámci synchronizace s mobilním telefonem převezmou databázi kontaktů, takže příchozí hovor zobrazí včetně jména volajícího.

      Golfový deník

      Současně s novou generací golfových hodinek představuje značka Garmin inovaci v evidenci golfové hry. Hodinky Garmin Approach S62 jsou schopné vést skórkarty a vyhodnocovat statistické údaje o hře. Data zaznamenaná hodinkami na hřišti je možné přenést do počítače a uchovat v golfovém deníku, který je nově integrovaný do služby Garmin Connect. Golfový deník poskytne hráči statistické informace o hře na jednotlivých hřištích, včetně výsledků jednotlivých jamek. Můžete se tak dozvědět, která jamka je na daném hřišti problematická nebo naopak, která je pro vás dlouhodobě jednodušší. Golfový deník poskytuje dlouhodobé, celkové informace o průměrném zasahování fervejí, greeny v regulaci, putty na jamku. Stejné informace se ale můžete dozvědět i pro konkrétní hřiště a dokonce i pro konkrétní jamky. V deníku máte přehled o celkovém počtu her na konkrétních hřištích, rozptylu výkonnosti nebo například přístup do historie zaznamenaných skórkaret. Vše v přehledné a jednoduché formě.

       

      Garmin
      010-02200-01

      Parametry

      Rozměry:
      47 x 47 x 14.8 mm
      Hmotnost:
      61g
      Displej - úhlopříčka:
      1.3"
      Displej - velikost, rozlišení:
      průměr 33.02 mm, 260 x 260 pix.
      Displej - typ:
      barevný, transflektivní MIP (Memory-in-Pixel)
      Ovládání:
      Dotykový displej + tlačítka
      Vodotěsnost:
      50 metrů
      Výdrž s vypnutou GPS:
      až 14 dní jako smartwatch
      Výdrž s aktivní GPS:
      až 20 hod s GPS
      GPS přijímač:
      GPS/GLONASS/GALILEO
      Magnetický kompas + barovýškoměr:
      Ne
      Technologie ANT+ :
      Ano
      Záznam skóre
      Ano (až 4 hráči)
      Mapy
      více než 41 000 golfových hřišť po celém světě
      Bluetooth:
      Ano
      Snímač tepu:
      Ano - vestavěný
      Barevný display
      Ano
      Vibrační upozornění:
      ANO
      Velikost pouzdra
      Střední ( do 47 mm )
      Bezkontaktní platby
      Ano

      Specifické reference

      Garmin Approach S62 White

      Garmin Approach S62 White

      13 190 Kč
      s DPH