Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Proč nakoupit u nás

Více než 20 let zkušeností s navigacemi a chytrými hodinkami

Rádi pomůžeme a poradíme

Vlastní kamenná prodejna, servis a sklad v Brně

Produkty sami testujeme a používáme

Firmám poskytujeme stejné podmínky a péči jako fyzickým osobám

Prodejem to pro nás nekončí

Možnosti dopravy a platby

Osobní odběr v Brně zdarma

Doprava zdarma od 3.000 Kč

PPL, PPL Parcelshop a Parcelbox, Zásilkovna a Česká pošta

On-line platba kartou

Platba v hotovosti nebo kartou na prodejně

Platba na dobírku nebo bankovním převodem

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar David Č.
11.09.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Rychlost doručení Mají skladem
Celkový názor:
Doporučuji, rozhodně zde zase nakoupím...
Avatar Jaroslav P.
01.08.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
vše ok
Avatar Petr P.
01.06.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Cena Vyber zbozi
Celkový názor:
Objednal jsem zbozi, u ktereho bylo dodani uvedeno jako 2-3 dny. Ihned jsem byl kontaktovan, ze doba dodani se lisi a je problizne tyden. Po necelem tydnu jsem byl informovan o terminu odeslani a vse bylo doruceno. Za me se jedna o spravnou komunikaci.
      Garmin dezl LGV610
      Garmin dezl LGV610
      Garmin dezl LGV610
      Garmin dezl LGV610
      Garmin dezl LGV610
      Garmin dezl LGV610
      Garmin dezl LGV610
      Garmin dezl LGV610

      Garmin dezl LGV610

      8 190 Kč
      s DPH
      Dodání 2 - 3 pracovní dny
      • 6" širokoúhlý kapacitní displej s možností zobrazení i na výšku
      • vysoké rozlišení displeje 1280x700 pix.
      • profil pro kamiony
      • bezplatná aktualizace mapy Evropy
      • databáze: Truck Parking Europe
      • navádění ke skladům a dokům
      • dopravní informace prostřednictvím připojení k chytrému MT
      • Bluetooth, Wi-Fi - pro aktualizaci map
      • propojitelnost s couvací kamerou (BC50)
      Množství

      Garmin dezl LGV610T-D je určen pro řidiče nadměrných nákladů, TIR či řidiče autobusů. Má velký širokoúhlý 6" kapacitní displej s možností otočení na výšku a obsahuje podrobnou mapu celé Evropy s aktualizaci, se speciální mapovou databází umožňující pokročilou navigaci pro nákladní vozidla. Pomocí Bluetooth lze přístroj propojit s kompatibilním chytrým telefonem a nechat si na displej navigace zobrazit aktuální (živédopravní zpravodajství aktuální počasí na cestě. Pomocí vestavěné Wi-Fi můžete pohodlně zaktualizovat vaši navigaci

      Garmin dezl obsahuje speciální navigační funkci pro nákladní vozy, kde je možné zadat informaci o výšce, délce, hmotnosti a případně nebezpečnosti nákladu vozidla. Na základě zadaných dat pak vypočte optimální trasu, která vede mimo nízké mosty, úzké ulice, místa s omezenou tonáží nebo mimo jiná podobná dopravní omezení. V paměti navigace lze uložit několik samostatných profilů pro různé nákladní automobily, které se v případě přenesení navigace z vozu do vozu dají velice snadno přepínat.

      Naleznete zde i spoustu dalších užitečných funkcí a informací o cestě: barevné rozlišení tras v rámci jedné mapy, záznam najeté trasy, maximální rychlosti, najetých časů, plánovač tras, prohlížeč obrázků, převodník měn, kalkulačku, předehranou databázi rychlostních radarů a kamer, možnost přímé uživatelské úpravy rychlostních limitů, uživatelského prostředí navigace a v neposlední řadě MyTrends - kdy se navigaci postupně přizpůsobí stylu vaší jízdy - sleduje zvyky řidiče a při pravidelném opakování ranní jízdy do práce navrhne pravděpodobný cíl a trasu jízdy.

      Mapy 45 zemí Evropy s bezplatnou aktualizací, jsou k dispozici pomocí aplikace Garmin Express po celou dobu fungování navigačního přístroje. Zejména pro profesionální řidiče je možnost bezplatné aktualizace v pravidelném čtvrtletním intervalu klíčovou vlastností GPS navigace.

      Navigační funkce, které oceníte

      • asistent řazení do jízdních pruhů, který vás včas upozorní, do jakého jízdního pruhu se máte pro plynulou jízdu zařadit.
      • fotorealistické náhledy křižovatek s realistickým zobrazením složitějších dopravních uzlů.
      • upozornění na povolenou rychlost, které zobrazuje maximální povolenou rychlost pro silnici.
      • upozornění na překročení povolené rychlosti, které červeně zobrazí aktuální rychlost v případě, že jedete příliš rychle.
      • upozornění na místa s měřením rychlosti.
       

      Rozšířené funkce

      Bezpečnostní upozornění - navigace během řízení upozorní na blížící se ostré zatáčky, změny rychlostních limitů, školní zóny, nebezpečí únavy, bezpečnostní kamery, rychlostní radary, jízdu v protisměru, železniční přejezdy a místa se zvýšeným pohybem zvěře.

      Truck Parking Europe -poskytne potřebné údaje o parkovištích pro nákladní vozy, která se nachází podél trasy. Výsledky lze filtrovat podle preferovaných služeb, jako například Wi-Fi, sprchy, úroveň zabezpečení, a další. Při propojení s mobilní aplikací Garmin Drive lze zjistit také dostupnost parkování a vyhnout se tak riziku příjezdu na přeplněné parkoviště.

      Oblíbené přepravní trasy jiných řidičů - oblíbené trasy nákladních vozidel používané jinými kamiony ke zvýšení povědomí o situaci.

      Navádění ke skladům a dokům - při příjezdu do cíle navigace zobrazí vhodné nakládací či skladové zóny a pomůže vám lépe určit, kam máte jet.

      Hlasový asistent - reaguje na požadavky, které vyslovíte. Můžete se tak plně věnovat jízdě.

      Multi-touch - dezl umožňuje ovládání některých funkcí pomocí kombinace dotyku dvou prstů (posun dvou prstů na displeji k sobě nebo od sebe při změně měřítka).

      Garmin Real Directions TM - tato technologie je schopna za jízdy řidiči poskytovat jasnější navigační instrukce, například: „Za nádražím odbočte vpravo“. Aktivní řazení do jízdních pruhů zase informuje řidiče pomocí živé simulace probíhající na displeji, ve kterém jízdním pruhu se má s automobilem držet. Asistent řazení do jízdních pruhů a reálné fotonáhledy křižovatek usnadňují řidiči odbočení na složitých křižovatkách (Real Road signs).

      Smartphone Link - umožňuje pomocí technologie Bluetooth připojit kompatibilní chytrý telefon. Jakmile se propojí, navigace využije vaše připojení k internetu pomocí vašeho mobilního telefonu (u kterého je internet aktivován - wifi, datový tarif) pro sdílení informací, včetně kontaktů. Se Smartphone Link, můžete také přistupovat na Garmin Live Services pro užitečné informace o dopravě v reálném čase a k informaci o počasí na cestě.

      Foursquare - milióny bodů zájmu - nyní je mnohem jednodušší vyhledat firmu, obchod, restauraci, či benzínovou pumpu. Tato databáze bodů je pravidelně aktualizována společně s mapou. Pokud využíváte na vašem mobilním telefonu aplikaci Smarthpone Link, máte podrobný přístup k nejnovějším datům Foursquare databáze včetně uživatelských hodnocení, cenách služeb či otevíracích dobách.

      Více informací na displejí
      Navigace ukazuje navigační mapu po celou dobu, včetně zobrazení ikon vybraných skupin bodů zájmu (čerpací stanice, bankomaty, restaurace), aktuální i povolené rychlosti, názvu ulice po které jedete i kam budete odbočovat. Současně je však schopna pomocí vyskakovací lišty upozornit na dopravní komplikace nebo školní zónu. Do volitelné boční lišty je možné navolit další tři údaje (např.: vzdálenost do cíle, čas příjezdu, nadmořskou výšku nebo trasové počítadlo)

      Wi-Fi - pro pohodlné aktualizování navigace

      Detailní mapy s bezplatnou aktualizací

      Řada dezl LGV610 obsahuje předehranou podrobnou mapu Evropy s bezplatnou aktualizací, která je dostupná až 4x ročně pomocí aplikace Garmin Express. Další mapy se do navigace dohrávají pomocí paměťových karet ve formátu microSD (až 64 GB), pro které má navigace k dispozici volný slot. Řidiče také potěší možnost vyhledávání adres podle orientačních nebo popisných čísel, díky kterému je možné vyhledat adresy nejen ve městech, ale i menších obcích.

      Obsah balení:

      • navigační přístroj dezl LGV610
      • přísavný držák
      • USB datový/napájecí kabel
      • USB koncovka do cigaretového zapalovače
      • český manuál
      Garmin
      010-02738-15

      Parametry

      Rozměry:
      152 x 86 x 19 mm
      Hmotnost:
      176 g
      Displej - úhlopříčka:
      6"
      Displej - velikost, rozlišení:
      145 x 81 mm, 1280 x 720 pix
      Displej - typ:
      širokoúhlý IPS, barevný TFT, podsvícený, kapacitní
      Ovládání:
      Dotykový displej
      Mapy Evropy:
      Autonavigační
      GPS přijímač:
      GPS/GLONASS/GALILEO
      microSD slot:
      Ano
      Bezplatná aktualizace map
      Ano
      Mapy
      Evropa s aktualizací
      Příjem dopravních informací:
      Ano - při připojení s chytrým mobilním telefonem
      Plánovač trasy:
      Ano
      Bluetooth:
      Ano
      Výpočet alternativních tras
      Ano
      Podrobná databáze adres v ČR
      Ano
      Držák
      Pasivní
      Wifi:
      Ano

      Specifické reference

      Garmin dezl LGV610

      Garmin dezl LGV610

      8 190 Kč
      s DPH