Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Proč nakoupit u nás

Více než 20 let zkušeností s navigacemi a chytrými hodinkami

Rádi pomůžeme a poradíme

Vlastní kamenná prodejna, servis a sklad v Brně

Produkty sami testujeme a používáme

Firmám poskytujeme stejné podmínky a péči jako fyzickým osobám

Prodejem to pro nás nekončí

Možnosti dopravy a platby

Osobní odběr v Brně zdarma

Doprava zdarma od 3.000 Kč

PPL, PPL Parcelshop a Parcelbox, Zásilkovna a Česká pošta

On-line platba kartou

Platba v hotovosti nebo kartou na prodejně

Platba na dobírku nebo bankovním převodem

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar David Č.
11.09.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Rychlost doručení Mají skladem
Celkový názor:
Doporučuji, rozhodně zde zase nakoupím...
Avatar Jaroslav P.
01.08.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
vše ok
Avatar Petr P.
01.06.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Cena Vyber zbozi
Celkový názor:
Objednal jsem zbozi, u ktereho bylo dodani uvedeno jako 2-3 dny. Ihned jsem byl kontaktovan, ze doba dodani se lisi a je problizne tyden. Po necelem tydnu jsem byl informovan o terminu odeslani a vse bylo doruceno. Za me se jedna o spravnou komunikaci.
      Garmin zumo XT2
      Garmin zumo XT2
      Garmin zumo XT2
      Garmin zumo XT2
      Garmin zumo XT2
      Garmin zumo XT2
      Garmin zumo XT2
      Garmin zumo XT2
      Garmin zumo XT2

      Garmin zumo XT2

      14 290 Kč
      s DPH
      Dostupnost 2 až 3 týdny
      • 6" otočný dotykový displej, rozlišení 1280x720 pix
      • podrobná silniční mapa Evropy a Blízkého východu
      • přednahraná topografická mapa Evropy a Blízkého východu
      • zdarma další mapy téměř celého světa ke stažení
      • předinstalovaný průvodce MICHELIN Green Guide
      • záznam tras, oblíbené trasy jiných uživatelů
      • satelitní snímky celého světa
      • funkce Garmin Adventurous Routing
      • možné sledování jednotlivých členů skupiny, kde se nacházejí
      • vysoká odolnost (voda, prach, UV záření, otřesy)
      • Bluetooth, živá doprava
      • výdrž baterie až 6 hodin
      Množství

      U motocyklové navigace Garmin Zumo XT2 zaujme na první pohled skvěle čitelný 6" velký, otočný displej umožňující ovládání i v rukavicích. Z funkcí stojí za zmínku výpočet přes zatáčkovité trasy, plánovač okružních trasmultimediální přehrávač a přes telefon dokáže přijímat informace o dopravě a počasí (Live služby). Součástí dodávky je kompletní sada pro uchycení na motocykl. Menu navigace lze samozřejmě nastavit i do českého jazyka.

      Jednoduše pak lze přepínat mezi silničními mapami, či topografickými, které spousta motorkářů uvítá. Navigace umí také pracovat s BirtsEye satelitnimí snímky, které mohou být nápomocné při plánování trasy a představě, jaký profil trasa má. V navigaci také lze nastavit zda-li chce řidič zatáčkovitou trasu, kopcovitou, po užších cestách či hlavních tazích. Navigace pak dokáže upozornit na ostřejší zatáčku, změnu rychlosti, apod. Výdrž baterie je jako u menšího modelu až na 6 hodin, při nastavení displeje na 100% je výdrž až 3,5 hodiny, ale pokud je navigace zasazená do držáku s externím napájením z motocyklu (vše je součástí balení), není řidič limitován touto výdrží. Garmin Zumo XT2 lze také propojit se satelitním komunikátorem inReach. Tuto funkci ocení dobrodruzi, kteří se vydávají do končin, které nejsou pokryté žádným mobilním operátorem a chtějí být (i pro jistotu) ve spojení.

      Displej

      Duální orientace displeje umožňuje zvolit si zda chcete navigaci použít na výšku nebo na šířku. Většina přenosných navigací tradičně zobrazuje mapy na displeji orientovaném na šířku. Existuje ale řada řidičů, kteří si myslí, že zobrazení na výšku by jim poskytlo na displeji více informací o tom, kam vede jejich trasa na mapě (zatáčky, tvar odbočení, křižovatky, blížící se manévr...). Displej postavený na výšku má lepší možnost zobrazit více informací o mapě a trase ve směru jízdy. Pokud si tedy otočíte displej na výšku, zjistíte, že je to pravda. Displej na výšku ale na druhou stranu postrádá přehled o okolí trasy, který je často potřeba při jízdě městem.

      Orientace na výšku se tedy hodí při dlouhých trasách a při jízdě po dálnici, orientaci na šířku je výhodnější volit ve městě a v místech, kde se pohybujete pomaleji a čeká vás větší množství manévrů na menším území.

      Detailní mapy a funkce

      Řada Garmin zumo XT2 obsahuje předehranou podrobnou silniční a topografickou mapu Evropy a Blízkého východu. Další mapy (Afriky, Severní a Jižní Ameriky, Austrálie a Nového Zélandu) lze libovolně stáhnout, a to s bezplatnou aktualizací, pomocí aplikace Garmin Express, která je určena pro PC

      Garmin Real Directions - technologie Garmin Real Directions je schopna za jízdy řidiči poskytovat jasnější navigační instrukce, například: "Za nádražím odbočte vpravo". Díky těmto jasnějším hlasovým pokynům se můžete více věnovat řízení vozidla aniž by bylo nutné příliš často sledovat displej navigace, která je určena pro PC

      Náhledy křižovatek - navigace pomáhá řidiči na víceproudých komunikacích se správným zařazením do jízdního pruhu buď funkcí photoReal Junction View (fotonáhled křižovatky) nebo Active Lane Guidance (aktivní řazení do pruhů). Aktivní řazení do jízdních pruhů, narozdíl od fotografie, informuje řidiče pomocí živé simulace probíhající na displeji, ve kterém jízdním pruhu se má s automobilem držet.

      Okružní trasy - jedná se o velmi praktickou funkci, která Vám na základě vstupních parametrů naplánuje dvě až tři odlišné trasy. Využívá se např. tehdy, kdy máte dvě hodiny čas na projížďku a nechcete se zabývat složitým plánováním. Nejdříve zvolíte výchozí bod (jedná se zároveň o místo kam se budete vracet) a poté vyberete parametr trasy (délku, čas, průjezdní bod).

      Konektivita, multimédia

      Bluetooth® umožňuje připojení jak s mobilním telefonem tak s BT audio sadou. Série zumo poté využívá bezdrátový přenos hlasových povelů do Vaší přilby. U většiny mobilních telefonů dochází k přenesení informace o volajícím, takže se na displeji navigace zobrazí jeho jméno a můžete dotykem hovor přijmout nebo odmítnout. Přes Bluetooth je možné načíst celou hudební knihovnu Vašeho iPodu nebo iPhonu a přes displej navigace ovládat přehrávač médií

      mobilní aplikace Tread

      je aplikace, která Vám skrze internetové připojení telefonu umožní zobrazit například informace o "živé" dopravní situaci na trase nebo počasí v cílové destinaci. Aplikace umožňuje i přenos oblíbených míst, naposledy vyhledávaných položek nebo online hledání v databázi Foursquare. (Živé dopravní informace nemusí fungovat se všemi typy mobilních telefonů.)

      Sdílení a záznam trasy - všechny navigace řady zumo umožňují podrobné zaznamenání Vámi projetých tras a následné sdílení s přáteli, u navigace Zumo XT2 lze trasy sdílet pomocí mobilní aplikace Tread.

      Souhrny jízd - v aplikaci Tread lze vidět veškeré údaje o absolvované jízdě (rychlost, převýšení, zrychlení, a další)

      Sledování jezdců ve skupině - v aplikaci Tread v telefonu nebo na navigaci zūmo XT2 můžete sledovat kamarády prostřednictvím funkce skupinové jízdy s mobilem. Nebo můžete použít Group Ride Tracker modul (prodává se samostatně) a sledovat ostatní jezdce s navigací zūmo® XT2 i v místech, kde není mobilní signál.

      Obsah balení:

      • navigační přístroj zumo XT2
      • Topo Czech PRO Voucher - kód pro stažení mapy
      • držák a příslušenství pro uchycení na motocykl
      • motocyklový napájecí kabel
      • nabíjecí / datový kabel
      • manuál
      Garmin
      010-02781-10

      Parametry

      Rozměry:
      15,6 x 8,9 x 2,5 cm
      Hmotnost:
      340g
      Displej - úhlopříčka:
      6"
      Displej - velikost, rozlišení:
      133 x 75 mm, 1280 × 720 pix.
      Displej - typ:
      HD barevný TFT, podsvícený, kapacitní, Multi-Touch, duální orientace
      Ovládání:
      Dotykový displej
      Vodotěsnost:
      IPX7
      Výdrž s aktivní GPS:
      až 6 hod., při nastavení 100% jasu displeje až 3,5 hod.
      Mapy Evropy:
      Silniční a topografické, BirdsEye snímky
      GPS přijímač:
      GPS/GLONASS/GALILEO + vícefrekveční
      microSD slot:
      Ano
      Bezplatná aktualizace map
      Ano
      Mapy
      Evropa + svět (Severní Amerika, Jižní Amerika, Austrálie, Nový Zéland, Jihoafrická republika, Blízký východ a severní Afrika)
      Příjem dopravních informací:
      pomocí chytrého mob.telefonu
      Plánovač trasy:
      Ano
      Bluetooth:
      Ano
      Výpočet alternativních tras
      Ano
      Podrobná databáze adres v ČR
      Ano
      Držák
      Aktivní
      3D model terénu
      Ano
      Wifi:
      Ano

      Specifické reference

      Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

      Garmin zumo XT2

      14 290 Kč
      s DPH