Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Proč nakoupit u nás

Více než 20 let zkušeností s navigacemi a chytrými hodinkami

Rádi pomůžeme a poradíme

Vlastní kamenná prodejna, servis a sklad v Brně

Produkty sami testujeme a používáme

Firmám poskytujeme stejné podmínky a péči jako fyzickým osobám

Prodejem to pro nás nekončí

Možnosti dopravy a platby

Osobní odběr v Brně zdarma

Doprava zdarma od 3.000 Kč

PPL, PPL Parcelshop a Parcelbox, Zásilkovna a Česká pošta

On-line platba kartou

Platba v hotovosti nebo kartou na prodejně

Platba na dobírku nebo bankovním převodem

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar František B.
22.02.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlé vyřízení objednávky Perfektni komunikace
Avatar Petr H.
01.01.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Super komunikace .. naprosta spokojenost..
Avatar David Č.
11.09.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Komunikace Rychlost doručení Mají skladem
Celkový názor:
Doporučuji, rozhodně zde zase nakoupím...
      Garmin vívosmart 5, bílá (velikost S/M)
      Garmin vívosmart 5, bílá (velikost S/M)
      Garmin vívosmart 5, bílá (velikost S/M)
      Garmin vívosmart 5, bílá (velikost S/M)
      Garmin vívosmart 5, bílá (velikost S/M)
      Garmin vívosmart 5, bílá (velikost S/M)

      Garmin vívosmart 5, bílá (velikost S/M)

      3 490 Kč
      s DPH
      Dodání 2 - 3 pracovní dny
      • elegantní chytrý náramek 
      • černobílý OLED displej
      • doba provozu až 7 dní
      • možné sdílení GPS z mob.telefonu pro záznam trasy
      • měření kroků, vzdálenosti, spálené kalorie
      • snímač tep. frekvence
      • pokročilé monitorování spánku s REM spánkem
      • měření hladiny kyslíku v krvi
      • smart notifikace - Bluetooth
      • VO2max, měření stresu, relaxační dýchací časovač
      • obvod zápěstí: 122 mm - 188 mm (S/M)
      Množství

      Stylový fitness náramek vívosmart 5,  kombinace kovového vzhledu rámečku a silikonového pouzdra z něj dělá hezký nejen módní doplněk, který dokáže snímat tep přímo ze zápěstí pomocí optického čidla, zanamenat počet kroků, spálených kalorií, počet nastoupaných pater, míru stresu, vyhodnotit spánkové fáze, VO2max, a jiné. Nově má možnost sdílení GPS z chytrého mobilního telefonu pro záznam trasy pro běh, kolo a turistiky

      Velikost: obvod 122 mm - 188 mm, černá barva (S/M)

      Zajímavé funkce

      • snímač Pulse Ox - odhaduje úroveň saturace kyslíku v krvi. Vaše měření Pulse Ox závisí na řadě faktorů, včetně vašeho celkového zdraví a kondice. Kontrola vašeho Pulse Oxu může pomoci zjistit, jak vaše tělo absorbuje kyslík. Zapněte funkci, abyste měřili SpO2 přes noc, nebo ji můžete kdykoli použít k měření, abyste se dozvěděli více o vašem těle.

      • Pulse-Ox-Screen - rozšířené sledování spánku. Spánek je důležitý pro vaše celkové zdraví, pohodu a fyzickou výkonnost. VivoSmart4 sleduje vaše lehké, hluboké a REM fáze spánku spolu s pohybem po celou noc. Chcete-li přidat náhled, zapněte funkci Pulse Ox, abyste během spánku zobrazili hladinu kyslíku v krvi. Když se probudíte, můžete v aplikaci Garmin Connect ™ Mobile snadno prohlížet a porovnávat své stavy spánku.

      • Optimalizace energie - kontrola vaší energie na vívoasmart 5 využívá kombinaci stresu, variabilitu srdeční frekvence (HRV), údaje o spánku a aktivitě, abyste mohli kdykoli odhadnout energetické zásoby vašeho těla. Můžete tak efektivně naplánovat svůj den, optimalizovat časy činnosti a odpočinku. Vyšší počet indikuje, že jste připraveni být aktivní, zatímco nižší počet naznačuje, že budete možná muset odpočívat a odpočívat trochu předtím, než si cvičíte. 

      • Celodenní sledování stresu - pravděpodobně máte pocit stresu v určitém okamžiku vašeho dne, ale kolik? Váš vivoSmart4 vám umožní zjistit, kdy máte klidný, vyrovnaný nebo stresující den a všechno mezi tím. Sledování vašeho HRV (časový interval mezi každým srdcem), vypočítá a zobrazuje vaši úroveň napětí. K dispozici je také volitelná funkce "Relax Reminder", kterou můžete zapnout v aplikaci Garmin Connect. Pokud se vaše stresová úroveň zvýší během vašeho dne, poskytne vám výstrahu na vibraci na zápěstí a zobrazí zprávu ("Chvilku dýchat"), Abyste věděli, že je čas na odpočinek. Použijte relaxační dýchací časovač, který vás provede čtyřčlennou dýchací technikou, dokázal uklidnit vaši mysl a tělo.

      • Pro ženy - umožňuje sledování menstruačního cyklu či těhotenství. Funkce se nastaví v aplikaci Garmin Connect a názamek Vás pak upozorňuje případně na příchod menstruace, apod.
       
       

      Optický snímač v zápěstí

      Jedná se o funkčně nejzajímavější a doposud nejlépe vybavený fitness náramek, který Garmin momentálně nabízí. Nejdůležitější, ale rozhodně ne jedinou, inovací náramku je vestavěný optický snímač tepu. Vívosmart 5 měří tep přímo ze zápěstí ruky, nepotřebujete tedy žádné další čidlo a náramek je kdykoliv připraven k měření. Je schopen měřit srdeční tep průběžně, celý den a dokonce i během spánku. Vívosmart 5 určí klidový srdeční tep a zobrazí na displeji náramku. Měření srdečního tepu je důležité zejména pokud chcete zhubnout, zvýšit svoji kondici, vytrvalost nebo rychlost - je totiž dobré absolvovat tréninky nebo pohybové aktivity na konkrétní, správné, hladině srdečního tepu a je pro podobný trénink ideální a jednoduchou pomůckou.  Snímač srdečního tepu v náramku má ještě jednu důležitou funkci navíc - pokud používáte některý z GPS sporttesterů Garmin, které umí zaznamenat srdeční tep, může jim náramek vivoSmart4 tyto hodnoty bezdrátově předat. Funguje totiž jako snímač srdečního tepu s bezdrátovým ANT+ přenosem.

      Malý ale šikovný

      Náramek vívosmart 5 je vybaven velkým, dotykovým displejem, který je velmi dobře čitelný na slunci během dne a díky podsvícení i večer nebo v noci. Během dne měří počet asolvovaných kroků, prošlou vzdálenost a díky vestavěnému barometru i počet nastoupaných pater. V noci pak kvalitu a délku spánku. Minimální rozměry jej předurčují k nošení i k pracovnímu oblečení, na schůzkách vám ve spojení s chytrým telefonem (Android, iOS) poslouží jako diskrétní upozornění na příchozí hovory, sms zprávy, emaily a další tzv. notifikace. Při práci s počítačem nebo při sezení na místě měří dobu bez pohybu a upozorní, pokud je čas se pohnout. Podle posledních výzkumů má dlouhé sezení a nečinnost na lidské zdraví podobně neblahý vliv, jako kouření nebo nezdravá strava.

      Celý den na ruce

      Celý náramek je voděodolný a není nutné jej z ruky sundávat ani v případě, že jdete do sprchy nebo si chcete jít zaplavat. Má funkce jednoduchého sporttesteru, takže pokud rádi intenzivně chodíte, běháte nebo se věnujete cvičení ve fitness centru, můžete s náramkem všechny podobné aktivity zaznamenat a vyhodnotit v deníku Garmin Connect. Aerobic, yoga, karido cvičení, eliptické cvičení, apod. I tyto aktivity patří mezi cvičení, která můžete zaznamenat tímto náramkem. Po jejich skončení můžete zhodnotit, zda dosažený srdeční tep vede k hubnutí nebo k nárůstu kondice a vytrvalosti. Vívosmart 5 má funkci stopek, které během aktivity zobrazuje společně se zdolanou vzdáleností, spálenými kaloriemi nebo srdečním tepem.

      Náramek je předurčen pro příznivce sportu a fitness a může se stat skvělou pomůckou pro všechny, kteří hledají motivaci ke zvýšení kondice či boji s nadváhou. Funguje i jako samostatný snímač srdečního tepu.

      Garmin Connect

      Služba Garmin Connect je webový tréninkový deník pro ukládání, analýzu a sdílení sportovních aktivit zaznamenaných s hodinkami. Službu Garmin Connect  využívají milióny uživatelů na celém světě. Velkou výhodou pro české uživatele je jednoduché ovládání, které je k dispozici plně v českém jazyce. S Garmin Connect můžete snadno sledovat své pokroky dosažené za určité období, stejně, jako sdílet dosažené výsledky a absolvované trasy s přáteli a ostatními uživateli.

      Garmin
      010-02645-11

      Parametry

      Rozměry:
      vhodné pro obvod zápěstí obvod zápěstí 122 - 188 mm, 19,5 × 10,7 × 217 mm
      Hmotnost:
      24.5 g
      Displej - úhlopříčka:
      0,41 × 0,73"
      Displej - velikost, rozlišení:
      10,5 × 18,5 mm, 88 × 154 pixelů
      Displej - typ:
      černo/bílý OLED, negativní mód, duální orientace
      Ovládání:
      Dotykový displej + tlačítka
      Vodotěsnost:
      50 metrů
      Výdrž s vypnutou GPS:
      až 7 dní (bez sledování spánku Pulse Ox)
      Napájení:
      Akumulátor
      GPS přijímač:
      možné prostřednictvím chytrého mobilního telefonu
      Technologie ANT+ :
      Ano
      Bluetooth:
      Ano
      Snímač tepu:
      Ano
      Lze použít jako hodinky
      Ano

      Specifické reference

      Mohlo by se hodit

      Garmin vívosmart 5, bílá (velikost S/M)

      Garmin vívosmart 5, bílá (velikost S/M)

      3 490 Kč
      s DPH